До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літо вже тут: із чим носити шорти цього сезону

Шорти – улюблена літня уніформа багатьох модниць.Невагомий льон, витончена костюмна тканина, практична бавовна чи ошатний трикотаж – у сезоні весна-літо 2022 дизайнери представили широкий вибір цього універсального елемента гардероба. Vogue.ua розібрався, з чим варто поєднувати шорти цього сезону.

З топом і жакетом

Кроп-топ та оверсайз-жакет уже котрий сезон поспіль залишаються практичним комбо, що можна поєднувати з улюбленими елементами гардероба. Шорти – не виняток. Беріть приклад з весняно-літньої колекції Givenchy та носіть шовкові шорти на гумці з бра, жакетом та сабо, або створюйте одноколірний total look, як у Chanel, додаючи найяскравіші прикраси, – вибір за вами.

Реклама
Chanel
Givenchy
З легкими блузами

Хоча деякі тренди й швидкоплинні, шовкові та шифонові блузи завжди знаходили своє місце на модній арені. Цього сезону носіть їх із шортами. За допомогою кількох яскравих кольорів можна зробити стилізацію color blocking, як у Valentino, або ж обмежитися лише одним відтінком і відтворити романтичний образ із блузою з рукавами-воланами, як в Oscar de la Renta. А шовкова хустка додасть настрою.

Valentino
Oscar de la Renta
З верхнім одягом

Поєднання улюблених шортів з верхнім одягом – найпрактичніше комбо, адже ідеально пасуватиме для прохолодних літніх вечорів. У такому разі радимо звернути увагу на яскраву парку, як у колекції Ermanno Scervino, або легке максіпальто, як у Hermes. Кольорові аксесуари й масивні прикраси допоможуть правильно розставити акценти.

Hermes
Ermanno Scervino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.