До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леопард, змія і зебра — тваринні принти в літніх колекціях

Цього літа дикі тварини залишили свої сліди в нових колекціях дизайнерів. Серед головних модників — леопард і змія, які мирно товаришують з травоїдною зеброю на модних подіумах. Так, дизайнери помістили тваринні принти на повітряні сукні, асиметричні спідниці, брючні костюми, невагомі блузи і різні легкі куртки. Vogue.ua зібрав головні анімалістичні мотиви цього літа, за якими дуже скоро почнеться модне полювання.

Burberry весна-літо 2019
Леопард

Леопардовий принт вже не перший сезон стає джерелом натхнення для дизайнерів — від Ентоні Ваккарелла до Ріккардо Тіші. Так, на модному подіумі Saint Laurent моделі пройшлися у шовкових напівпрозорих сукнях довжини максі і міді для курортних поїздок, а в Tom Ford дизайнер зробив ставку на жіночність і елегантність — і представив леопардову шкіряну куртку і вечірній топ зі сміливим декольте.

Реклама
Saint Laurent весна-літо 2019
Tom Ford весна-літо 2019
Burberry весна-літо 2019

<b>Лео принт</b>

Зебра

У леопарда в новому сезоні з'явився серйозний конкурент принт, що імітує забарвлення зебри. Модні бренди охоче взялися за цікавий візерунок, прикрасили ним брючні костюми, хвилясті спідниці і шовкові топи. Так, у Roberto Cavalli пропонують одягати приталений жакет і подовжені шорти в парі з чобітьми-козаками, а Etro комбінують струмливу спідницю з легким літнім светром для прохолодних вечорів.

Roberto Cavalli весна-літо 2019
Etro весна-літо 2019
Christian Cowan весна-літо 2019

<b>зебра1</b>

Змія

Зміїний принт не планує залишати модну арену цього літа. Дизайнери в новому сезоні пофантазувати на тему виконання цього патерну — в результаті на подіумі з'явилося не тільки класичне забарвлення в колекціях Philosophy di Lorenzo Serafini і Blumarine, але і неонові варіації Off-White.

Philosophy di Lorenzo Serafini весна-літо 2019
Off-White весна-літо 2019
Blumarine весна-літо 2019

<b>змея</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.