До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яке взуття носити цього літа: повний гід

Літнє взуття – одне з головних і найбільш приємних задоволень нового сезону. Благородні матеріали, складні конструкції, скульптурні каблуки та інтелігентний декор – пари з нових колекцій здатні змусити серце битися сильніше і тягнутися за гаманцем з дуже високою швидкістю. Vogue.ua вибрав 50 пар літнього взуття, які точно не залишать байдужою.

Оксамитові

Ніжний оксамит кольору стиглої малини, соковитої полуниці, чайної троянди або бадьорої фуксії – одна з головних складових наймоднішого взуття цього літа. Гармонійно поєднуються як з яскравим, так і з нейтральним педикюром.

Реклама

<b>Бархат лето 2018</b>

З оригінальними підборами

Трапеції з червоного дерева, металеві кульки, бахрома, як у танцівниць Le Crazy Horse, перлини неправильної форми – все це не опис арт-об'єктів, а каблуків босоніжок і мюлей з нових колекцій. Одягнувши одну з цих пар, можна не ускладнювати життя вибором оригінального вбрання. Весь образ "витягне" на собі взуття.

<b>оригин. каблуки</b>

Animal Planet

Анімалістичні принти знову на вершині популярності. І не так уже й важливо якої висоти каблук у пари нових туфель або босоніжок, якщо розцвічені вони життєрадісними плямами диких кішок.

<b>тигр весна 2018</b>

Мюлі

Мюлі останні кілька сезонів піднялись на нову хвилю популярності, після початку 2000-х, коли фанатичний інтерес до них спровокувала Керрі Бредшоу (героїня Сари Джессіки Паркер), коли з'явилася в одному з епізодів фільму "Секс у Великому місті" в малиновій парі Manolo Blahnik з пряжкою з кристалів Swarovski. Цього літа мюлі вже без зайвого декору, але вигляд зберегли, при цьому, не менш ефектний.

<b>мюли лето 2018</b>

Шльопанці

Шльопанці на плоскій ході цього літа стали настільки популярними, що навіть у Будинку Roger Vivier, який славиться своїми витонченими і в міру сексуальними туфлями, з'явилися мінімалістичні сланці. Практичне взуття є в колекціях багатьох модних брендів, залишилося тільки вибрати: рожеве хутро чи карамельна шкіра, наділені сенсом принти чи скромна поверхня замші без гасел.

<b>шлепки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.