До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складається капсульний повсякденний гардероб

Vogue.ua продовжує збирати капсульний осінній гардероб. Першу частину ми присвятили діловому гардеробу, а тепер вирішили сфокусуватися на повсякденних образах, у яких так приємно неспішно снідати з подругами у вихідний день, гуляти парком і навіть клопотатися рутинними справами, але робити це гарно. На допомогу нам знову прийшов один з найбільших fashion-ритейлерів в Україні, SYMBOL, на сайті та в бутиках якого точно є речі на всі випадки життя.

Nina Ricci
Куртка-сорочка

Куртка-сорочка цієї осені несподівано для багатьох увірвалася в модні гардероби. Її популярність легко пояснити — складно придумати щось зручніше на щодень, але водночас комплементарне з найрізноманітнішими речами гардероба — від улюблених джинсів до шовкової сукні-комбінації. Особливо вона сподобається дівчатам, небайдужим до стилю кантрі, — разом з ковбойськими чоботами й легкою сукнею така модель має просто чудовий вигляд. Найкращі моделі — із червоно-чорними картами й торочками Saint Laurent, шкіряна куртка Philosophy do Lorenzo Serafini та мінімалістичний пуховик під пояс сорочкового крою Brunello Cucinelli.

Реклама

<b>Symbol_куртка</b>

Худі

Ще одне велике повернення сезону, на яке насамперед вплинув карантин з його постійним перебуванням вдома і бажанням почуватися комфортно завжди й усюди. Однак модні дівчата і тут знайшли застосування ніби такій простій і зрозумілій на перший погляд речі, зробивши худі частиною актуального стилю biz-leisure, у межах якого спортивний одяг поєднується з речами класичними й навіть строгими. Прихильницям яскравих відтінків радимо звернути увагу на червоне худі Lanvin і помаранчеву модель Yves Salomon, а чорне універсальне худі варто шукати в Gucci.

<b>Symbol_худи</b>

Шкіряні штани

Шкіряні штани — універсальний солдат цього сезону, доречний і як частина ділового дрес-коду, і повсякденного. У другому випадку нам подобається їхнє поєднання з трикотажем і спортивним взуттям, а для більш значущого виходу їх можна поєднати із шовкової блузою, прикрашеною бантом, і акуратними ботильйони з квадратним носком. Серед великого асортименту Symbol особливо хочеться вирізнити карамельні штани RED Valentino, чорні штани з високою талією Yves Salomon і перлинно-сіру модель Valentino.

<b>Symbol_брюки</b>

Грубі черевики

Взуття на грубій підошві повернулося в модну обойму з руки Денієла Лі, креативного директора Bottega Veneta, який в осінньо-зимової колекції бренду продемонстрував переосмислення черевиків челсі. До цієї класичної пари він додав масивну яскраву підошву і підкорив серця модниць всієї планети. Не менш ефектний вигляд мають і моделі на кшталт армійських зі шнурівкою, і високі чоботи. Серед наших фаворитів — лаконічна пара Gucci, Givenchy з упізнаваною золотою пряжкою та високі черевики на шнурівці Dolce & Gabbana.

<b>Symbol_ботинки</b>

Трикотажна сукня

Трикотажні сукні, які абсолютно не обмежують рухів, але водночас гарно підкреслюють вигини фігури, сподобаються тим, хто шукає баланс між жіночністю і комфортом. До речі, цієї осені їх часто можна було побачити на дівчатах при надії, зокрема такі моделі вподобали Перніль Тейсбек та Вікі Радар, за якими в Instagram стежить кілька мільйонів осіб. Поєднання делікатного плетення й ефектного ланцюга можна знайти в Bottega Veneta, затишний кашемір без зайвих деталей є в The Row, а за поєднанням комфорту й чуттєвості варто йти до Tom Ford.

<b>Symbol_платье</b>

Джинси

Сучасний гардероб неможливо уявити без ідеальних джинсів. На ринку їх пропонують так багато, що кожен вибирає на власний смак. На модних подіумах найчастіше траплялися моделі із заниженою талією в стилі 2000-х, джинси з деніму кількох відтінків і вічна класика прямого крою. Найкращі радимо шукати в колекціях Nina Ricci, Gucci та Balmain.

<b>Symbol_джинсы</b>

Яскравий акцент

Повсякденний гардероб — це образи, у яких ми не маємо абсолютно ніяких меж, особливо у виборі аксесуарів. Радимо цієї осені звернути увагу на яскраву сумку, яка стане помітним акцентом і поліпшуватиме настрій одним своїм виглядом: Lanvin роблять ставку на глибокий синій відтінок, у Balenciaga сумка ідеально поєднується з багряним листопадовим листям, а Valentino розкривають всю красу бузкового.

<b>Symbol_сумка</b>

Всі речі представлені в мережі крамниць SYMBOL і на сайті symbol.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.