До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Із чого складається капсульний діловий гардероб

Капсульний гардероб — це порятунок для вічно зайнятих міських дівчат, які не хочуть гаяти багато часу на вибір одягу й водночас не знати, що вдягнути. Збалансований набір навіть усього з 5—7 речей може бути доречним у найрізноманітніших випадках. Ми сформували ідеальний капсульний гардероб для цієї осені, у якому практичність органічно поєднана з позачасовими речами й трендовими новинками. Знайти всі потрібні зразки ми змогли на сайті fashion-ритейлера SYMBOL, що представляє в Україні найширшу лінійку брендів — від Dolce & Gabbana і Balenciaga до Bottega Veneta.

Brunello Cucinelli
Червоне пальто

<b>Street_Symbol_Red</b>

Реклама

Бежевий колір, який вже давно став візитною карткою осіннього гардероба, цього сезону ми пропонуємо врізноманітнити й доповнити насиченішими відтінками, наприклад, червоним. Він має не менш елегантний вигляд, але водночас додає образу характеру. У колекції Givenchy яскравий і чистий відтінок поєднується із цікавим кроєм рукавів, у Valentino червоне пальто — це ода мінімалізму, а модель Ermanno Scervino оцінять шанувальники класики.

<b>Sybbol_RedCoatNew</b>

Картатий жакет

<b>Street_Symbol_Jacket</b>

Карта — один з найулюбленіших принтів дизайнерів в осінньо-зимовий період. Він має доречний вигляд і в межах ділового дрес-коду. Картатий жакет може бути як частиною костюма, так і самостійною одиницею, що пасуватиме як до деніму в межах casual friday, так і до шовкової сукні довжини міді або строгої сорочки. Одні з найцікавіших пропозицій — жакет Ermanno Scervino з дрібними картами, піджак Dolce & Gabbana з ідеальною італійської посадкою і мінімалістична модель Givenchy без зайвих деталей.

<b>SBL_JACKET</b>

Блуза з бантом

<b>StreetSymbol_Bow</b>

Буржуазний шик, який повернувся минулого сезону з легкої руки Еді Слімана, креативного директора Celine, цієї осені залишається з нами. Один з головних його складників — блузи з бантами — легко зробити частиною офісного гардероба, врівноваживши їхню пишність формальністю костюма-двійки. Tom Ford пропонують шовковий варіант глибокого оливкового відтінку, у Lanvin ідеальна модель чорного кольору, а Brunello Cucinelli голосують за делікатність і вишуканість.

<b>SBL_Blouse</b>

Спідниця-олівець

<b>SBL_Street_Skirt</b>

Спідниця-олівець — класика ділового стилю, але хто сказав, що вона має бути нудною? Завдяки акуратному силуету вона може бути як складником багатошарового образу, так і вирізнятися за допомогою кольору або фактури й бути водночас доречною в межах офісного життя — у Philosophy спідницю-олівець вирізняє глянсова поверхня й глибокий багряний відтінок, David Koma додав трохи провокації за допомогою високого розрізу, а спідниця Valentino сподобається тим, кому потрібна надійна база на щодень.

<b>SBL_Skirt</b>

Сукня середньої довжини

<b>SBL_Dress_Street</b>

Якщо раніше єдино можливою в межах офісу вважали сукню-футляр, то сьогодні ці межі помітно розширилися — на день без важливих зустрічей буде доречною м’яка кашемірова сукня делікатного молочного відтінку Brunello Cucinelli, варіації на тему шкільного стилю можна знайти в Prada, а шанувальники шоколадних відтінків оцінять сукню Fabiana Filippi.

<b>SBL_Dress</b>

Високі чоботи

<b>StreetStyle_Shoes</b>

Не дарма високі чоботи-труби вважають класикою осінньо-зимового сезону, якій непідвладні тренди. Вони однаково гарні і з офісними сукнями довжини міді, і з короткими спідницями, які хочеться носити на вихідних. Їх також легко поєднувати з актуальними сьогодні кюлотами або навіть заправляти в них штани, як робило багато дівчат на Тижні моди в Мілані минулого місяця. Серед наших фаворитів — темно-червоні чоботи вище коліна Dolce & Gabbana, постійні учасники стритстайл-репортажів Paris-Texas і лаконічна пара Brunello Cucinelli.

<b>SBL_Shoes</b>

Сумка мрії

<b>SBL_Bag_Street</b>

Сумка — аксесуар, який не має ніяких меж. Логічно брючні офісні комплекти супроводжувати не менш строгими сумками, але це правило сьогодні не працює. Сумка може стати саме тим елементом образу, який підкреслить характер і настрій своєї господині. Головне, щоб вона впоралася зі своїми завданнями. Це може бути і бестселер Bottega Veneta, і класика Gucci, і рок-н-рольні нотки Valentino.

<b>SBL_BAG</b>

Всі речі представлені в мережі крамниць SYMBOL і на сайті symbol.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.