До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2018: головні тенденції вуличної моди

Підсумовуючи рік, що минає, можна відзначити, що 2018-ий був щедрий на модні експерименти. Так, хижий принт знову повернувся на модну арену і розмістився на всіх предметах гардероба: від нижньої білизни до пуховиків. Неоновий колір, який так полюбили герої стрітстайл-хронік, здавалося побував на всіх головних Тижнях моди, а чоботи-козаки по праву заслужили титул наймоднішого взуття року. Здається, тільки ледачі їх не одягнули хоч раз. Одяг, що нагадує уніформу будівельників і дорожніх працівників або просто роба, заполонила звіти стрітстайл-фотографів, а велосипедки з легкої руки Кім Кардаш'ян увірвалися на вулиці головних столиць моди зі швидкістю звуку. Vogue.ua наводить ключові тренди вуличної моди 2018 року.

Анімалістичний принт

Гарний хижак, леопард, став найбажанішим гостем цього року та урочисто зайняв своє місце на сукнях і піджаках, спідницях і брюках, сумках і рюкзаках, чоботях і туфлях. За ним полювали, мабуть, всі модниці. Вони доповнювали образи білосніжними ботильйонами і комбінували з лаконічними нейтральними відтінками, але основний акцент робили на принті дикого звіра.

Реклама

<b>анимал принт6</b>

Неон

Тріумальний хід по головних столицях моди зробив неоновий колір, який телепортувався прямо з 80-х. Всі так скучили за буянням отруйних фарб, що тренд не змусив себе чекати, з'явившись в об'єктивах усіх стрітстайл-фотографів. Неонові відтінки жовтого і зеленого, схожі на обгортки льодяників-шипучок з дитинства і колір фуксії, що нагадує жуйки з автомата, прикрасили образи модниць по всьому світу.

<b>неон5</b>

Козаки

Особливу увагу 2018 року стрітстайл-зірки приділили черевикам і чоботам в стилі вестерну – козакам. На вулицях можна було побачити різноманітні пари: жовті як у Fendi, з традиційним принтом як у Alberta Feretti або білі як y See by Chloe. Найкращим дуетом для козаків стали шовкові сукні-розлітайки довжини міді, а також спідниці-плісе і oversized-светри.

<b>казаки</b>

Робоча уніформа

Будівельні комбінезони, форма американських парамедиків і рятувальників, а також костюми пожежних – знайшли своє місце в колекціях Calvin Klein, Marni, Off-White і Maison Margiela. Багато знаменитостей і стрітстайл-блогерів підхопили цей тренд і просто одягнули робу. У їх числі Вікторії Бекхем, Марго Роббі, Белла Хадід, Кендалл Дженнер і Кайя Гербер, що продемонстрували важливу роль спецівки в гардеробі 2018 року.

<b>роба</b>

Велосипедки

Мабуть, найнесподіванішим трендом цього року стала мода на спортивні обтягуючі шорти, іменовані велосипедками. Беручи приклад з дівчат з сімейства Кардаш'ян-Дженнер, блогери і fashion-інфлюенсери без роздумів включили їх і в свої гардероби. Виявилося, що велосипедки відмінно вписуються в міські образи будь-якого ступеня складності – дівчата від Парижа до Нью-Йорка носили їх в парі з подовженим піджаком, вільними сорочками, oversized-светрами або худі, доповнивши образ кросівками або босоніжками за настроєм.

<b>велосипедки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.