До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі взуттєві тренди сезону осінь-зима 2020/2021

Promotion

Не можна недооцінювати силу взуття, адже воно відіграє в образі не меншу роль, ніж одяг. Взуття здатне задати правильний стилістичний вектор, розставити акценти й поєднати всі елементи образу воєдино. Цієї осені найактуальнішими парами є: черевики-челсі, грубі моделі в армійському стилі, ботфорти, ботильйони з гострим носком, пари зі шнурівкою і ковбойські черевики, натхнені естетикою Дикого Заходу. Взуттєва мережа Miraton цього року святкує 15-річчя. З нагоди ювілею компанії Vogue.ua зібрав найефектніші пари з колекції Miraton осінь-зима 2020/2021.

Реклама
Miraton осінь-зима 2020/2021
Черевики-челсі

Черевики-челсі — один з головних взуттєвих трендів цього сезону. Свою популярність мінімалістичні й практичні пари отримали в 1950-х, проте перші прообрази черевиків челсі почали з’являтися ще в середині ХІХ століття. Тоді Джозеф Спаркс-Голл, придворний швець королеви Вікторії, у відповідь на її запит розробив функціональні й прості пари для їзди верхи й прогулянок. Зараз лаконічні черевики без шнурівки та змійки знову стали популярними серед модниць. Цієї осені пропонуємо вибирати чорні челсі на масивній тракторній підошві.

Miraton осінь-зима 2020/2021

<b>Челси miraton</b>

Грубі черевики

Грубі черевики на шнурівці, натхнені армійською уніформою солдатів, так само актуальні цього сезону. До того ж що масивніша підошва й грубіша фурнітура, то модніший вигляд вони мають. Такі черевики легко доповнять утилітарний образ із деніму, зіграють на контрастах з романтичною квітчастою сукнею або додадуть маскулінних акцентів до ділового образу. У колекції Miraton можна знайти не тільки чорні пари, а й білі та бежеві моделі.

Miraton осінь-зима 2020/2021

<b>грубые ботинки miraton</b>

Ботфорти

Для дівчат, які полюбляють довжину міні, найкращим рішенням цього сезону стануть ботфорти. Завдяки висоті чобіт, яка іноді сягає стегон, у них не буде холодно в осінньо-зимовий період. Якщо придивитися до ботфортів-панчіх, то їх можна носити зі шкіряними мінісукнями, спідницями довжини міді й вовняними пальтами, тоді як ботфорти із широкою халявою дають змогу заправити в них улюблені джинси або штани із защипами. Залишилося вибрати, що пасує особисто вам за стилем.

Miraton осінь-зима 2020/2021

<b>ботфорты miraton</b>

Ботильйони з гострим носком

Мабуть, немає більш жіночного й елегантного взуття, ніж ботильйони з гострим носком. Дизайнери з року в рік освідчуються в любові саме цим ботильйонам, витісняючи з подіуму грубий квадратний мис у стилі 1990-х. Цієї осені в центрі уваги: ​​монохромні шкіряні пари, ефектні лаковані моделі, ошатні атласні варіанти, а також ботильйони, прикрашені всілякими принтами й монограмами брендів.

Miraton осінь-зима 2020/2021

<b>ботильоны с острым носком miraton</b>

У стилі Дикого Заходу

Тренди сезону осінь-зима 2020/2021 впевнено диктують свої правила, а саме наявність елементів стилю бохо в одязі, взутті й аксесуарах. Цієї осені потрібною покупкою стане взуття, натхнене естетикою Дикого Заходу. На сайті Miraton і в крамницях мережі модниці зможуть знайти черевики-козаки й чоботи в ковбойському стилі, виготовлені в найкращих традиціях вестерну. Довгі торочки, численні пряжки та інші знакові елементи богемного стилю — незаперечний складник модного взуття цього сезону.

Miraton осінь-зима 2020/2021

<b>казаки miraton</b>

Вікторіанський стиль

Ботильйони зі шнурівкою — взуття не на щодень, зате модний тренд цього сезону. Елегантні ботильйони, натхнені Вікторіанською епохою, стануть чудовою альтернативою парам з гострим носком. Для зручності деякі моделі ботильйонів дизайнери спорядили бічною змійкою, що, безумовно, додає плюсів цим моделям і полегшує завдання під час примірювання. У колекції взуттєвої мережі Miraton представлені найактуальніші ботильйони зі шнурівкою цієї осені.

Miraton осінь-зима 2020/2021

<b>виктрианский стиль miraton</b>

Нагадаємо, що нині до мережі входять 15 крамниць, асортимент взуття перевищує 2000 моделей. Взуття, представлене ​​в мережі Miraton, створене за допомогою інноваційних технологій і є втіленням високої якості й комфорту. Мережа Miraton — синонім модного, яскравого й ефектного взуття для тих, хто хоче підкреслити свою індивідуальність і не боїться привернути до себе увагу. Цього року компанія відзначає свій ювілей — їй виповнюється 15 років. За цей час взуттєва мережа Miraton подолала багато бар’єрів, досягла чималих вершин і цілей з розвитку компанії. У мережі можна побачити найактуальніші взуттєві тренди серед італійських, іспанських, португальських і австралійських брендів, створена унікальна атмосфера для клієнтів. Це ідеальний простір для шопінгу всією родиною, адже представлене взуття та аксесуари оцінять чоловіки й жінки різних поколінь. За час роботи компанії взуття Miraton вибирав багато хто з інфлюенсерів, а також зірки українського шоу-бізнесу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.