До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які ботильйони купити цієї весни

За вікном уже весна й час змінити важкі черевики або чоботи на щось більш акуратне й відповідне міжсезонню. Це ідеальний час для різноманітних ботильйонів, які легко подружити з брючними костюмами, улюбленою парою джинсів і спідницями із заходом. Vogue.ua підготував фотодобірку наймодніших ботильйонів сезону весна-літо 2020.

1970-ті

Ботильйони на масивному підборі й прихованій широкій платформі знову повернулися на модні подіуми, зробивши тріумфальний камбек з 70-х років. Монохромна ретро-модель прикрасила колекцію Tibi, а яскраві атласні, оксамитові й квіткові мотиви розмістилися на парах Dries Van Noten.

Реклама
Tibi
Dries Van Noten
Анімалістичний принт

Однотонні ботильйони завжди будуть у тренді, сміливі акценти ніколи не будуть зайвими. У сезоні весна-літо 2020 дизайнери пропонують придивитися до пар, декорованих вставками зміїного й леопардового принту. Модні ботильйони можна побачити в колекціях Self-Portrait і Haider Ackermann.

Self-Portrait
Haider Ackermanт
Квадратний носок

Естетика 90-х років уже не перший сезон актуальна серед брендів. Ця весна не стане винятком — дизайнери знову голосують за ботильйони з квадратним мисом: Dion Lee показали нюдові й чорні пари в дусі мінімалізму, а A.W.A.K.E. Mode поставили не тільки на квадратний носок, а й додали цікавий "чарковий" підбор.

Dion Lee
A.W.A.K.E. Mode
Відкритий носок

Елегантні й сексуальні водночас ботильйони з відкритим носком — модна альтернатива улюбленій парі туфель. Тепер знову актуально демонструвати ідеальний педикюр у період міжсезоння — про це свідчать колекції брендів Ermanno Scervino й Elizabetta Franchi.

Ermanno Scervino
Elizabetta Franchi
Козаки

Мотиви Дикого Заходу не збираються залишати колекції дизайнерів у сезоні весна-літо 2020. Так, ботильйони, натхнені естетикою американських вестернів, пасуватимуть як до невагомої квіткової сукні, так і будуть до пари синім джинсам і замшевому жакету з торочками. Наші фаворити: білосніжні козаки Rag & Bone і модель, розписана традиційними ковбойськими візерунками Philosophy by Lorenzo Serafini.

Rag & Bone
Philosophy by Lorenzo Serafini

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.