До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ефектне рішення: широкі плечі + вузька спідниця

Мода вісімдесятих – це не тільки запаморочливі сукні і сила-силенна леліток, а й час, коли жінки активно включилися в кар'єрні гонки. Саме тоді вони з шаленою пристрастю почали носити брючні костюми, які для них створював, зокрема, Джорджіо Армані, і все більше цінувати практичність і функціональність одягу – їм це запропонувала Донна Каран в своїй концепції семи простих речей. У наш час, коли жіноча активність сильна, як ніколи, саме час пригадати силуети з 1980-х, але подивитися на них по-новому. Цього літа дизайнери пропонують носити сорочки з підкресленою лінією плеча і поєднувати їх з вузьким низом.

Balenciaga весна-літо 2018

Подібний силует хороший насамперед тому, що не приховує жіночності, але, при цьому, доречний в різних ситуаціях. Наприклад, Клер Вейт Келлер у весняно-літній колекції Givenchy демонструє абсолютно офісне поєднання, а Ізабель Маран, граючись з тими ж пропорціями, вже створює образ ідеальний для вечірки.

Реклама
Givenchy весна-літо 2018
Isabel Marant весна-літо 2018

Подивитися як поєднувати широкий верх і вузький низ можна в одній з ключових колекцій сезону – Celine. Фібі Файло показує як "подружити" вулицю і червону доріжку. Вона поєднує разом довгу спідницю з високим розрізом і об'ємну парку на зав'язку.

Celine весна-літо 2018

Ненудний вигляд чорно-білі комплекти мають і у брендів Ellery і Jill Sander – обидва надають пікантності образам за допомогою цікавої фактури спідниць, а американська марка Monse, навпаки, грається з деконструкцією. І виграє, як і всі, хто сприймає моду як веселу гру і засіб самовираження.

Ellery весна-літо 2018
Jil Sander весна-літо 2018
Monse весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.