До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинси з нашивками — наймиліший тренд цього сезону

З моменту появи перших джинсів минуло вже майже 150 років, однак це не завадило їм стати незамінним і базовим елементом сучасного гардероба. Відтоді денім не виходить з моди: змінюються лише фасони, відтінки та щільність тканини. Цієї весни на модний Олімп виходять джинси з нашивками або принтами — по-дитячому наївний тренд вже випробували Instagram-інфлюенсери й на своєму прикладі засвідчили, що такий денім — найкращий вибір сезону.

Аплікації, що немов зійшли з дитячих малюнків і виробів, цієї весни мають привабливий вигляд на денімі: джинси з флористичними візерунками до власних гардеробів уже додали француженки Клої Лекару та Мара Лафонтан. Дуа Ліпа ж зробила ставку на білі джинси з мультяшними нашивками. У пару до них співачка вибрала дутий жакет з ефектом деграде й бейсболку, наймодніший аксесуар сезону. Якщо вибір джинсів з аплікаціями поки занадто ризикований, рекомендуємо звернути увагу на денім з принтами: не менш актуальні й ефектні квітчасті візерунки, а також дрібний картатий принт, як в Анушки Готьє.

Реклама

Vogue.ua зібрав 6 зразків трендових джинсів з аплікаціями для сміливих весняних образів.

<b>джинсы с нашивками предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.