До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші джинсові шорти весна-літо 2021

Джинсові шорти незамінний елемент літнього гардеробу. Саме шорти з деніму є найбажанішою уніформою для пляжного відпочинку і в міському дрес-коді. Тут головне не помилитися і вибрати правильну довжину і фасон. У цьому сезоні дизайнери оспівали на подіумі різні джинсові шорти від зухвалих міні до бермудів. Крім того, в тренді опинилися як блакитні, білі і сині пари, так і шорти з кольорового деніму. Vogue.ua зібрав наймодніші джинсові шорти сезону весна-літо 2021.

Ulla Johnson

Модниці завжди поділяються на два табори: ті, хто надає перевагу джинсовим спідницям, і ті, хто обожнює шорти. Про найактуальніші спідниці з деніму ми розповідали минулого разу, а тепер настав час поговорити про модні джинсові шорти. Серед головних моделей цього літа можна виділити широкі шорти з защипами. Такі моделі продемонстрували Ulla Johnson ("варені" шорти в сіро-зеленому відтінку) і Chloe (темно-сині вільні пари, які просто створені для міського проведення часу).

Реклама
Chloe
Celine

Ще один тренд серед тих, які займають провідну позицію на модних подіумах, — довжина міні. Дизайнери в цьому сезоні одноголосно вирішили відродити естетику 2000-х років, пропонуючи увазі як короткі сукні і мініспідниці, так і зухвалі джинсові шорти. Якщо шорти Ceine ще придатні для використання в літньому гардеробі на щодень у парі з кедами і жакетом, то пари з етнічними візерунками Etro — винятково прерогатива морського відпочинку. Це ж стосується мікрошортів Isebel Marant і Dolce & Gabbana. Актуальним варіантом на щодень стануть шорти-бермуди Balmain, довжина яких дозволяє носити їх навіть на ділові зустрічі.

Etro
Isabel Marant
Dolce & Gabbana
Balmain

Vogue.ua зібрав 10 пар модних джинсових шортів, які точно знадобляться цього літа.

<b>шорты деним предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.