До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колір бузку: найромантичніші лілові сукні цього сезону

Не такий яскравий як фіолетовий, м’який і ніжний ліловий вступає в модну гру. Магічний і вабливий, він легко може стати основою весняного гардероба цього сезону. Найпростіший спосіб познайомитися із цим відтінком — вибрати сукню: з мереживом або розрізами, рюшами або брижами, з трикотажу або шовку, довжини міні або максі. Напередодні свята 8 Березня vogue.ua зібрав найромантичніші сукні бузкового кольору в колекціях весна-літо 2021.

Victoria Beckham
Bottega Veneta
Tod's

Весняний бузок, пилова лаванда або чорничний макарун — у новому сезоні в пошані будуть всі відтінки. За милими і трохи наївними варіантами радимо звернутися до Tod's і Kenzo: ансамблі мережива, сітки й рюш, подібних до бутонів бузку, стануть найкращим облямуванням всього образу. Для прихильниць нестандартного фасону згодяться моделі, представлені Bottega Veneta і Victoria Beckham: асиметричний крій тут так само доповнено елегантними деталями у вигляді тонкого чорного мережива й бриж, так популярних серед Instagram-інфлюенсерок. Шанувальниці мінімалізму точно оцінять трикотажні міні від Private Police і Bogdar: відсутність декоративних елементів вигідно підкреслять лодочки на підборах нейтральних відтінків і мінімальна кількість прикрас — досить буде монолітного браслета або кольє-ланцюжка.

Реклама
Private Policy
Bogdar
Kenzo

Vogue.ua зібрав 8 найкращих суконь бузкового відтінку для ніжних і елегантних весняних образів.

<b>сиреневые платья предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.