До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші трикотажні костюми цієї весни

У нестабільний період міжсезоння найзручніший і найпрактичніший одяг — трикотаж. Раніше ми розглядали затишні сукні для прохолодної весняної погоди, а тепер хочемо звернути увагу на модні трикотажні костюми. У центрі уваги опинилися: спідничні двійки, варіанти з подовженим верхом, костюми з незвичайними вирізами або моделі, виготовлені в романтичній техніці кроше. Vogue.ua. зібрав наймодніші в’язані костюми в колекціях дизайнерів весна-літо 2022.

Altuzarra
Спідничні двійки

Затишні трикотажні костюми зовсім не обов’язково мають складатися з джемпера й штанів. У нових колекціях дизайнери пропонують вибирати в’язані спідничні двійки, в яких вам захочеться провести березень і квітень. Це може бути дует розслабленого крою Altuzarra, який згодиться для морського відпочинку, одночасно суворий і жіночний костюм Jil Sander пастельно-жовтого кольору, що складається з подовженої водолазки з короткими рукавами та елегантної спідниці довжини міді. Крім того, ви можете вибрати ефектний ансамбль Bottega Veneta в лаймовому відтінку.

Реклама
Altuzarra
Jil Sander
Bottega Veneta
Подовжений верх

Одним з головних трендів цієї весни стали подовжені топи й кардигани, які обов’язково треба носити в парі з приталеними штанами, що розширюються від колін униз. Подібний силует гарно моделює фігуру і витягує силует, а отже, пасуватиме як худим дівчатам, так і власницям plus-size форм. У колекції Jonathan Simkhai ви знайдете ідеальний лавандовий трикотажний костюм, у який неможливо не закохатися, в Ulla Johnson — в’язаний дует без рукавів для теплішої погоди, а в Altuzarra — лаконічний чорний костюм, який стане базою у вашому весняному гардеробі.

Jonathan Simkhai
Ulla Johnson
Altuzarra
Вирізи

Ви напевне вже чули про актуальність фігурних вирізів в одязі. Цей тренд дизайнери особливо популяризували минулого сезону, прикрашаючи незвичайними розрізами штани, сукні й топи. Тенденція збереглася і цієї весни перемістилася ще й на трикотажні костюми. У колекціях з’явилися звабливі в’язані двійки, які легко можуть конкурувати із силуетними сукнями з бічними розрізами. Philosophy di Lorenzo Serafini показали трикотажний ансамбль, що складається зі штанів bootcut і топу з вирізами на талії. Ottolinger продемонстрували костюм з незвичайними вирізами на штанах, що ніжно обволікають ноги моделі, а Balmain об’єднання відразу дві тенденції — напівпрозорі фактури й сексуальні вирізи.

Philosophy di Lorenzo Serafini
Ottolinger
Balmain
Кроше

Кроше — найтактильніший, найніжніший, найромантичніший і найжіночніший тренд 1970-х, який цього сезону знову повертається в колекції брендів. Ажурне складне плетіння і фантазійні візерунки, вив’язані гачком, які раніше асоціювалися з улюбленим заняттям бабусь, тепер отримали нове прочитання та стали головним модним об’єктом. Пропонуємо поповнити свій весняний гардероб молочним костюмом Jonathan Simkhai, виготовленим з делікатного плетіння, спідничним двоколірним дуетом Jil Sander або різнокольоровим трикотажним ансамблем Gabriela Hearst з елементами техніки кроше.

Jonathan Simkhai
Jil Sander
Gabriela Hearst

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.