До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чайна сукня – головна знахідка липня

Чайна сукня – вбрання, просто створене для літніх неквапливих вечорів. Цей термін з'явився ще в кінці XIX століття і передбачав неформальний образ, який жінка могла одягнути для післяобіднього чаю. Її головна особливість – під сукню не потрібно було одягати торнюр або корсет, а це означало, що леді могла впоратися без послуг покоївки. За кілька десятків років свого існування чайні сукні неабияк трансформувалися: стали коротшими і обзавелися переважно квітковим принтом, проте головне залишилося незмінним – їхня простота.

Герцогиня Кембриджська

У колекціях сезону весна-літо 2019 дизайнери показали чайні сукні на будь-який смак. Наприклад, бренди Dries Van Noten і Zimmermann поставили на великі помітні бутони, а в Valentino і Marni інтерпретують дрібний квітковий розсип і стримані забарвлення. Ще одна особливість саме чайної традиційної сукні, яку так обожнюють британці, – наявність рукавів, від довгих до кокетливих рукавів-пелюсток.

Реклама

<b>TeaDress10</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.