До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Брючні костюми-трійки для офісного дрес-коду

Цієї весни крім уже звичних брючних костюмів-двійок дизайнери пропонують звернути особливу увагу на "трійки". Суворі ансамблі в стриманій палітрі кольорів у стилі power-dressing стануть чудовим рішенням для офісного дрес-коду. Тепер під час збирання на ділову зустріч, питання з гардеробом можна вважати вирішеним. Vogue.ua заглянув у колекції дизайнерів весна-літо 2020 і вибрав найстильніші брючні костюми-трійки.

Max Mara

Андрогінний стиль, який раніше пропагували Марлен Дітріх і Кетрін Гепберн, цього сезону знову актуальний. Річ у тім, що поєднання вільних штанів зі стрілками, маскулінного жакета та обтислої жилетки на жіночій фігурі має особливо привабливий вигляд. У колекції Max Mara представлений білосніжний варіант, який підійде як для денного, так і вечірнього виходу. Ділова класика Burberry має по-британськи елегантний і стриманий вигляд, образ з колекції Celine відсилає до стилю сучасної буржуазії, а Marc Jacobs показують ошатний варіант брючного костюма-трійки, який вподобають шанувальниці маскулінності.

Burberry
Marc Jacobs
Celine

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.