До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велике повернення браслетів на плече

Колекції весна-літо 2022 ознаменували гучне повернення браслетів на плече: у Нью-Йорку вони були представлені у вигляді двох елегантних, але міцних срібних спіралей у Tory Burch, у Мілані ця прикраса набула зухвалого відтінку в Blumarine, у Fendi це був позолочений браслет з монограмою F, а в Prada браслет на плече з’явився у вигляді товстих смуг з пряжкою, як на сорочках, так і на голій шкірі.

Fendi, весна-літо 2022
Tory Burch, весна-літо 2022
Blumarine, весна-літо 2022

Якщо згадати його камео на початку нульових, то браслет на плече тоді був особливо актуальним. Можливо, це був ватажок поголовного захоплення тимчасовими тату на плечах того часу. Такі прикраси носили Алія, Ніколь Кідман і Джанет Джексон. Роки по тому браслети зробили свій зірковий камбек, принаймні на подіуми.

Реклама
Ніколь Кідман, 1999 рік
Алія, 2000 рік

Минулого літа в сріблястому браслеті красувалася Мері-Кейт Олсен, яка нещодавно вийшла заміж. Дизайнерка The Row вибрала звивисту прикрасу разом з чорною майкою і білими джинсами — повна свобода з богемним духом. Це лише питання часу, коли Дуа Ліпа, Белла Гадід або Зої Кравіц прикрасять браслетами свої плечі.

Текст: Liana Satenstein

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.