До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як зробити зимовий гардероб чуттєвішим: версія fashion-платформи Via Ricciardi

Осінньо-зимовий сезон часто асоціюється з такими поняттями, як затишок і комфорт, але хто сказав, що всю зиму потрібно провести лише в безрозмірних худі й теплих спортивних штанах? Ми вирішили, що після свят час опанувати себе й додати до гардероба трохи вогника, а як це зробити на практиці, нам показує мультибрендова fashion-платформа Via Ricciardi.

У барві ночі

Що може бути спокусливішим за чорний колір, особливо коли він поєднується з гладким сатином — делікатним і сяйливим. Основою цього загадкового образу може стати жакет із заходом Dodo Bar Or та аксесуари, над якими не владні тренди й сезони.

Реклама
Жакет Dodo Bar Or
Білизняний дух

Slip dresses не втрачають своєї актуальності цієї зими, але свіжою інтерпретацією цього тренду стане використання небанальних відтінків, наприклад, карамельної сукні Erika Cavallini з пастельною колірною гамою. Чудове рішення, щоб зустрічати весну у всеозброєнні.

Сукня Erika Cavallini
М’який звір

Поєднання пухнастого хутра й шкіри — одне з найулюбленіших у модних стилістів, починаючи ще із часів золотої епохи Голлівуду. Взимку 2021 цей дует стане ще цікавішим, якщо додати до нього ефектні аксесуари, наприклад, чоботи до коліна.

Шуба Dodo Bar Or, боді Erika Cavallini
Хто коротший

Кроп-топи вже є серед головних речей сезону весна-літо 2021. Нам подобається їхнє поєднання зі строгими костюмами Erika Cavallini — мінімалістично й чуттєво водночас.

Костюм Erika Cavallini
Чоловічий слід

Підписники топмоделі Розі Гантінгтон-Вайтлі знають, що мішкуваті широкі штани — це дуже сексуально, особливо в поєднанні з обтислим топом. Радимо звернути на цей прийом увагу всім прихильницями маскулінного стилю.

Боді й штани Dodo Bar Or
Рідкий метал

Якщо в новорічну ніч нам хотілося блискіток, то для задовгих зимових вечорів ліпше вибрати щось делікатніше, наприклад, сукню із сяянням, подібним до рідкого металу. Воно додасть образу святковості, але водночас не матиме занадто яскравого вигляду.

Сукня Dodo Bar Or

Модель: Elena Ricciardi

Макіяж: Olga Golovko

Фото: Alex Dani

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.