До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів вписати slip-dress в осінній гардероб

Сукня в білизняному стилі – ну просто рятівниця. Вона буде актуальною і в повсякденному образі, і в вечірньому. Це одна з найбільш універсальних речей, яка вже пройшла перевірку часом. Ось 5 прикладів, як вписати таку в осінній гардероб.

Versace осінь-зима 2019/2020
Стопами Каролін Бессет-Кеннеді

З фотографій Каролін Бессет-Кеннеді можна вивчати моду 1990-х років. Її гардероб – це мінімалізм і лаконічність у чистому вигляді, а сукні в білизняному стилі були невід'ємним його елементом.

Реклама
Жакет The Row, сукня Alix NYC, сумка By Far, лофери Hermès
Кожен день

Вписати slip-dress у повсякденний гардероб зовсім не складно. З цим допоможуть проста біла футболка, містка сумка і елегантні туфлі на невисоких підборах.

Сукня Bottega Veneta, футболка Sunspel, сумка Loewe, туфлі Alighieri, гумка для волосся Sophie Buhai
Легка багатошаровість

Завдяки своєму мінімалістичному крою білизняну сукню можна зробити частиною багатошарового розслабленого образу. Варто лише поєднати її з вільними штанами, зручними лоферами і класичною сумкою.

Сукня Joseph, лофери Gucci, сумка Bottega Veneta, кольє Jil Sander, штани Oscar de la Renta
Згадуємо гранж

Гранж – стиль, в якому можна поєднувати непоєднуване, міксувати речі підкреслено грубі з чимось ультражіночним і навіть ошатним. Slip-dress і тут стане доречною – у парі з армійськими черевиками і розтягнутим кардиганом зазвучить абсолютно по-новому.

Кардиган Asai, сукня Rosetta Getty, чокер Alexander Wang, черевики, ранець Stella McCartney
Спортивна база

Прихильниці легінсів та кросівок можуть спробувати поєднати їх разом з сукнею у білизняному стилі, тільки нехай образ буде зібраний в максимально однотонному ключі.

Тренч Anouki, сукня 1017 ALYX 9SM, легінси Marine Serre, кросівки Nike Air Max Plus

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.