До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших пальт цієї зими

Пальто, без перебільшення, головна покупка осінньо-зимового сезону. Якщо ви ще в пошуку свого ідеального друга на найближчі кілька місяців, радимо подивитися, як одягалися гості модних показів, які знають усе про найгарячіші гіти. Серед їхніх фаворитів — довгі пуховики-хмари, класика в чорному кольорі й лаковані фактури.

Класика жанру

Чорне пальто до підлоги — це не нудно, а вічно. Його легко поєднувати абсолютно з усім гардеробом — від улюблених джинсів до вечірньої сукні. Головне визначитися з моделлю, приталене чи оверсайз, а також не заощаджувати на якості, адже така річ купується на роки.

Реклама
Робота з кольором

Попри те, що Pantone щороку оголошує головний колір року, під час вибору пальта ми радимо все ж орієнтуватися на власні відчуття. Якщо любите червоний або шаленієте від яскраво-блакитного, то сміливо купуйте — це буде на 100% ваша річ, над якою не владні сезонні тренди.

Ваша ясновельможносте

Лаковані пальта стали справжнім модним відкриттям для багатьох дівчат. Хтось пов’язує їх популярність з виходом нової "Матриці", а хтось вважає, що ми просто скучили за одягом з характером. Нам подобається, коли лакований верхній одяг стає частиною складного багатошарового образу.

На хмарі

Зима в наших краях не завжди дає змогу ефектно хизуватися в демісезонних пальтах або тренчах, навіть одягаючи під них кілька светрів. За мінусової позначки вихід один — затишний пуховик, що подібний до ковдри. Зірки шоубізнесу цієї зими звернулися до гіпероб’ємних моделей, але якщо хочеться чогось стриманішого, на допомогу прийде модель середньої довжини.

Друга шкіра

Ще один незаперечний гіт, який не втратить актуальності ще кілька сезонів, — це пальта й тренчі зі шкіри. Наймодніші моделі — до підлоги та з приталеним силуетом, також можна погратися з кольором і нарешті зрадити традиційному чорному.

Фото: ACIELLE / STYLE DU MONDE

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.