До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 осінніх образів у буржуазному стилі

Цієї осені мода повертається до елегантності і жіночності, а це означає, що замість худі і спортивних штанів на вулицях незабаром можна буде побачити все більше блузок з бантами, зав'язаними на шиї, акуратних вовняних спідниць довжини міді та позачасових аксесуарів. Але не варто хвилюватися про надлишковий консерватизм нового сезону: він просочений буржуазним настроєм Парижа зразку 1970-х. Пропонуємо 5 готових образів, що є зразком адаптації цього стилю під себе.

Celine осінь-зима 2019/2020
Бежева навала

Якби у консерватизму був колір, то він би представляв бежеву палітру. Нейтральні барви комусь можуть здатися нудними і безликими, але в руках дизайнерів вони отримують сучасний і свіжий вигляд – головне не боятися експериментувати з фактурами і поєднувати кілька відтінків бежу в одному образі.

Реклама
Блейзер Helmut Lang, спідниця Jillion Sander, блузка Burberry, лофери John Lobb Lopez, ремінь Fendi
Повернення до основ

Після першої колекції Еді Слімана для Celine, дизайнера звинувачували в тому, що він убив дух бренду та зруйнував все, що створила Фібі Файло, а невдоволені навіть об'єдналися в Instagram на сторінці @oldceline. Однак дизайнер не переживав з цього приводу і вже в колекції осінь-зима 2019/2020 представив естетику Celine зразку 1970-х. Це і був той буржуазний стиль, що включає кашемірові накидки, розслаблені кюлоти в парі з чобітьми на товстих підборах і сумки-ретро.

Сукня Celine, чоботи Saint Laurent, сумка Chloé, окуляри Givenchy
Людина-футляр

Буржуазний стиль – це не лише твід, шовк і кашемір. Додати йому характеру можна і за допомогою шкіри. Вона має не менш елегантний вигляд, а в поєднанні зі строгими білими сорочками і елементами чоловічого гардеробу стане порятунком цієї осені.

Тренч Prada, спідниця Isabel Marant, краватка Celine, сорочка Joseph, човники Jimmy Choo
Новий мінімалізм

Додати буржуазних нот у гардероб без проблем зможуть і вірні шанувальники мінімалізму. Ці два стилі не суперечать один одному, а можуть стати ідеальним дуетом. Допоможуть з цим однотонні речі в теплій колірній гамі, але без зайвих деталей. Наприклад, брючна двійка з характерним для 1970-х приталеним силуетом і трикотажний топ, який забезпечить потрібну частку м'якості образу.

Брючний костюм Peter Do, боді Bottega Veneta, черевики The Row, сумка Loewe
Кокетливий натяк

Є в буржуазному стилі і правильна частка кокетування, тому для прихильниць різноманітних бантів настав золотий час. Єдине, потрібно пам'ятати про кольорову гаму образу з бантами – нехай вона буде максимально нейтральною.

Бант Hillier Bartley, сумка By Far Miranda, блузка The Row, спідниця Holland & Holland, туфлі Prada

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.