До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних силуетів сезону осінь-зима 2020/2021

Раніше ми розповідали про наймодніші принти й відтінки сезону осінь-зима 2020/2021, а тепер розберемося, які саме силуети будуть найзатребуванішими.

Про деякі з них багато модниць вже дізналися минулого сезону, але є і нові цікаві фасони. Цієї осені на вулицях головних столиць моди можна буде побачити одяг з об'ємними рукавами, куртки та пальто з високим коміром, акцент робиться на лінії талії в сукнях і брючних костюмах, а також будуть модними топи з пологими плечима і асиметричні вирізи. Vogue.ua зібрав 5 головних силуетів в колекціях брендів сезону осінь-зима 2020/2021.

Реклама
Givench

У новому сезоні осінь-зима 2020/2021 фокус з об'ємних плечей перемістився на повітряні величезні рукави. Обсяг був усюди: деякі дизайнери повернулися до вінтажних силуетів 1900-х років, коли інші представили інноваційні архітектурні рукави. Так, Fendi зробили ставку на гіперболізовані спущені рукави, Victoria Beckham показали сукні та блузи з "єпископськими" рукавами, а Givenchy прикрасили верхній одяг рукавами-буфами.

Fendi
Victoria Beckham
Givenchy
Високий комір

У найближчому осінньо-зимовому сезоні замерзнути точно не вийде. Тому що дизайнери суголосно презентували новий модний силует. Тепер верхній одяг має бути з практичним високим коміром. Victoria Beckham зізналися в любові до утилітарного лаконічного пальто з накладними кишенями, Stella McCartney закутали з ніг до голови в картате пальто маскулинного крою, а Chalayan показали вовняний комбінезон з високим коміром, який можна використовувати замість верхнього одягу.

Victoria Beckham
Chalayan
Stella McCartney
Пологі плечі

Багатьом уже неабияк набридли гіперболізовані та гострі плечі, попри їхню популярність. Цієї осені дизайнери пропонують стриманіші силуети. У центрі уваги опинилася полога плечова лінія. Завдяки м'якому переходу від плеча до рукава формується м'який і скромний силует. Burberry використовували цей силует в картатому Кейпе, Marc Jacobs показали пальто, а Louis Vuitton продемонстрували шкіряний бомбер з пологими плечима.

Burberry
Marc Jacobs
Louis Vuitton
Асиметричні вирізи

Вирізи були одним із головних трендів цього літа. Наступного сезону вони будуть так само актуальними, набуваючи нових варіацій. Восени пропонується вибирати плаття і топи з фігурними асиметричними вирізами біля шиї. Саме такий силует буде найпопулярнішим серед streetstyle-активісток. Більшість речей в колекції Proenza Schouler мали такий вигляд, ніби декольте спеціально стягли вбік, щоб оголити плече. Водночас Rejina Pyo і David Koma демонстративно акцентували моду на сукнях "на одне плече".

Proenza Schouler
Rejina Pyo
David Koma
Вузька талія

Багато хто з дівчат мріє про вузьку талію. У сезоні осінь-зима 2020/2021 їхні мрії можуть здійснитися, адже одним з найпопулярніших елементів у колекціях модних брендів став одяг з акцентом на талію. Так, Valentino пропонують зробити ставку на шкіряне плаття-бюстьє, Dolce & Gabbana — підкреслити лінію талії за допомогою корсета поверх базової білої сорочки, а Dion Lee рекламують брючний ансамбль з убудованим корсетом.

Valentino
Dolce & Gabbana
Dion Lee

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.