До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних речей цієї зими

Щосезону дизайнери пропонують десятки нових трендів на модних подіумах. Як показує практика, за всіма новинками не прослідкуєш, але вибрати кілька актуальних речей і оновити свій гардероб – цілком можливо. Vogue.ua зібрав 5 головних речей сезону осінь-зима 2019/2020, які просто необхідно придбати, щоб бути в тренді.

Brunello Cucinelli осінь-зима 2019/2020
Шкіряний пуховик

Шкіра – один з головних матеріалів цього сезону. Дизайнери пропонують одягати цієї зими шкіряні пальта, жакети, спідниці, штани, а також експериментують з пуховиками – і пропонують дуті моделі зі шкіри, які насправді чудово зігрівають. Так, якщо ви ще не придбали жодної речі зі шкіри, бордовий укорочений пуховик Salvatore Ferragamo – найкраще рішення. Шанувальниці яскравих барв у зимовий період вподобають пуховик Hermes канаркового відтінку, яким можна розбавити монохромний молочний ансамбль.

Реклама
кожаный пуховикSalvatore Ferragamo осінь-зима 2019/2020
Hermes осінь-зима 2019/2020

<b>пуховики кожа</b>

Широкі штани

Цього сезону модна індустрія переходить на вільні форми, серед яких провідну позицію займають широкі штани. Модні бренди пропонують класичні палаццо комбінувати з затишними светрами, укороченими жакетами і базовими гольфами. Наші фаворити: сині штани Chanel і молочні Max Mara.

Chanel осінь-зима 2019/2020
Max Mara осінь-зима 2019/2020

<b>брюки широкие</b>

Светр грубої в'язки

Светри головний елемент теплих і затишних зимових образів. Цієї зими до варіантів на кожен день і святкових моделей Vogue UA пропонує додати ще один светр, який обов'язково повинен бути великої в'язки. Так, у Chloe можна знайти базовий светр нейтрального забарвлення, який легко доповнить спідниці і штани в межах офісного дрес-коду, а якщо хочеться придбати нестандартну модель слід рушати до Isabel Marant. Дизайнерка створила в'язаний светр з візуальним ефектом багатошаровості в образі.

Chloe осінь-зима 2019/2020
Isabel Marant осінь-зима 2019/2020

<b>свитера подборка</b>

Чоботи з екзотичної шкіри

Чоботи з екзотичної шкіри стали особливо популярними цієї зими. Тиснення під крокодила або змію, як базових відтінків, так і яскравих кольорів, милують око в колекціях дизайнерів осінь-зима 2019/2020. Наприклад, Max Mara цього разу зробили ставку на монохромні образи, які розбавили цікавою фактурою високих чобіт, а Staud поєднали трикотажну сукню в рубчик з чобітьми з тисненням під рептилію.

Max Mara осінь-зима 2019/2020
Staud осінь-зима 2019/2020

<b>сапоги экз кожа</b>

Спідниця міді

Зимовий період – не привід забувати про спідниці. На зміну зухвалій довжині міні приходить жіночна довжина міді, а шовкові спідниці в гардеробі замінюємо на вовняні і шкіряні моделі. В Gabriela Hearst пропонують взяти на озброєння шкіряну спідницю, яку можна стилізувати високими чобітьми і монохромним гольфом. А в колекції Victoria Beckham з'явилися картаті спідниці довжини міді, які сама Вікторія Бекхем неодноразово приміряла у своїх міських образах.

Gabriela Hearst осінь-зима 2019/2020
Victoria Beckham осінь-зима 2019/2020

<b>юбки миди</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.