До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних трендів на Тижні моди в Лондоні

Добіг кінця модний марафон у Лондоні. Після підбірок найкращих сумок і взуття в колекціях дизайнерів, Vogue.ua виділив 5 головних трендів в одязі сезону осінь-зима 2020/2021.

Burberry осінь-зима 2020/2021
Шкіра

Британські бренди продовжують співати оди шкіряним виробам у сезоні осінь-зима 2020/2021. Roksanda показали total-leather ансамбль, що складається з вільних штанів, сорочки і об'ємного бомбера відтінку бордо, Emilia Wickstead зробили ставку на чорний образ у стилі 1970-х років, а A.W.A.K.E. Mode представили плісировану сукню у велику складку.

Реклама
Roksanda
Emilia Wickstead
A.W.A.K.E. Mode
Відтінки шоколаду

Відтінки шоколаду обов'язково мають з'явитися в гардеробі модниць наступної осені. У тренді будуть як молочні, так і гіркі смаки. Emilia Wickstead пропонують одягнути затишний вовняний комбінезон, Rejina Pyo поєднати відразу кілька шоколадних нот у повсякденному ансамблі, а Chalayan – вибрати шовкову лаконічну сукню коричневого кольору з бордовим підтоном, як альтернативу класичному чорному кольору.


Emilia Wickstead
Rejina Pyo
Chalayan
В'язані гачком

Зігрітися в наступному осінньо-зимовому сезоні буде просто. Дизайнери одностайно показали светри з помітною в'язкою. Візерунки плетених кіс доповнили складно пошитий светр Simone Rocha, геометричне плетиво розмістилося на подовженій моделі Christopher Kane, а укорочений деконструйований варіант органічно вписався в колекцію Richard Malone – бренд пропонує одягати такий светр на водолазку.

Christopher Kane
Simone Rocha
Richard Malone
Клітинка

За традицією покази в британській столиці не залишаються без культових картатих візерунків. Так, з легкої руки Ріккардо Тіші в одному образі потоваришували відразу кілька видів клітинки, тоді як Девід Кома показав діловий ансамбль з укороченого жакета та спідниці з глибоким розрізом. Незвичний комбінований тренч можна знайти у A.W.A.K.E. Mode. – бренд обіграв клітинку "Мандрас" за допомогою плісированої задньої частини тренча, забарвленої у синій колір.

Burberry
David Koma
A.W.A.K.E. Mode
Білизняні елементи

Білизняний стиль у сезоні осінь-зима 2020/2021 отримав нове трактування. Дизайнери пропонують не приховувати спокусливі бра і сміливі корсети. У Victoria Beckham нижню частину стриманого комбінезона доповнили атласним топом, що імітує обриси бюстгальтера, а в Christopher Kane з'єднали плісировану спідницю з мереживним ліфом. Тим часом у David Koma одягнули на утилітарний джинсовий образ провокаційний корсет.

Victoria Beckham
David Koma
Christopher Kane

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.