До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 небанальні способи підкреслити талію

Талія – це перше, що відрізняє жіночий силует від чоловічого, і робить фігуру візуально більш витонченою. Підкреслити її найлегше за допомогою звичайного пояса – він може бути тонким або широким, залежно від уподобань, і легко збалансує пропорції. Однак є кілька менш очевидних і від цього більш цікавих способів.

Директор відділу моди Vogue UA, Юлія Пеліпас (фото – @juliepelipas)

Реклама
Широкі штани + топ

Цього літа в об'єктиви стрітстайл-фотографів все частіше потрапляли дівчата, які не просто йшли в широких штанах як у бойфренда, а в брюках на кілька розмірів більших. У комбінації з тонкими обтягуючими топами вони якраз робили талію візуально вузькою завдяки додатковому об'єму знизу. Схожий трюк також можна побачити в останній колекції Фібі Файло для Celine і в роботах француженки Ізабель Маран.

Celine
Піджак + корсет

Корсети у велику моду повернулися завдяки Кім Кардаш'ян, яка комбінувала їх зі спортивними велосипедках. Однак не всі готові до настільки сміливих поєднань. Не менш ефектний вигляд матимуть і жакети в поєднанні з корсетами. Перші роблять верхню частину тулуба більш об'ємною, а другі "стягують" її в правильному місці. Не менш популярні і комбінації корсетів з легкими сукнями.

Tibi
Ремінь + ремінь

Простий і несподіваний спосіб підкреслити талію в своїй весняно-літній колекції показав бренд Y/Project. Дизайнер марки, Гленн Мартінс, замість одного пояса одягнув на моделей відразу кілька штук. Тут можна проявити максимум фантазії, поекспериментувати з шириною і фактурою ременів.

Y/Project

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.