До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші колірні поєднання весни

Під час оновлення весняного гардеробу особливу увагу варто приділити актуальним колірним поєднанням, які є тим самим індикатором гарного почуття стилю. У новому сезоні найбільш затребуваними рішеннями стали: класична комбінація блакитного і білого, соковитий мікс рожевих і червоних відтінків, а також дружба канаркового і вугільно-чорного. Vogue.ua показує, як носити наймодніші колірні рішення в новому сезоні.

Streetstyle
Блакитний + білий

Літнє небо і повітряні хмари, блакитна вода і гарячий пісок – все це поєднання блакитного і білого, які давним-давно подружилися. У новому сезоні комбінація блакитних і білих тонів – особливо актуальна. Дівчата одягають білосніжні образи, накидають на плечі піджаки маскулінного крою, плащі із пластику й подовжені куртки зі світлого деніму, атласу і шерсті.

Реклама

<b>голубой+ белый</b>

Рожевий + червоний

Комбінація рожевого і червоного кольорів однозначно очолює чарти нового сезону. Модниці поєднують всі відтінки рожевої колірної гами: від пудрових півтонів до кольору фуксії в дуеті з ефектною червоною палітрою. Так, пальто відтінку алое, ніби зняте з чоловічого плеча, набуло пару у вигляді атласних гостроносих туфель яскраво-рожевого кольору, а штанний костюм романтичного ніжно-рожевого відтінку подружився з контрастною червоною водолазкою.

<b>розовый+ красный</b>

Жовтий + чорний

Поєднання жовтого і чорного кольорів, так зване "бджолине" забарвлення, заполонило вулиці головних столиць моди. Цієї весни модниці віддають перевагу однотонним мінімалістичним образам, комбінують два контрастні кольори. Так, неможливо відірвати погляд від поєднання повітряної блузи лимонного відтінку і класичних чорних штанів або ансамблю з шовкової канаркової спідниці, ботильонів-панчішок у тон і приталеного жакета вугільного відтінку.

<b>желтый+черный</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.