До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому піти на побачення: 3 модні ідеї

Наближається День святого Валентина, а разом з ним питання, що ж одягнути на романтичне побачення, щоб справити правильне враження на свого супутника і при цьому мати доречний вигляд. Vogue.ua пропонує 3 модні ідеї ошатних образів, які можна застосувати відповідно до місця зустрічі і дрес-коду івенту.

Alexander McQueen
Елегантний варіант

Елегантна шовкова сукня відтінку кохання Ralph Lauren ніколи ще не підводила жодної дівчини на планеті. Цей ідеальний варіант найкраще приберегти для походу до театру, а тоді продовжити вечір в ошатному ресторані. Доповнити образ можна за допомогою блискучих туфель Jimmy Choo і незвичної мінісумки з дрібними перлинами Rosantica, а волосся можна заколоти перловим гребінцем з кришталевими нитками Shrimps. Ваш чоловік точно не встоїть.

Реклама

<b>вар 1</b>

Брючний ансамбль + ошатний топ

Гідною альтернативою для походу на побачення виступить брючний костюм Nili Lotan, який за правильної стилізації матиме не менш ефектний вигляд за вечірню сукню. Головна "родзинка" образу полягає в спокусливому шовковому топі-бюстьє Neith Nyer, який недбало визиратиме з-під піджака, що залишить місце для фантазії. Додамо виразні сережки-нитки Alessandra Rich, металізовану сумку Paco Rabbane, босоніжки Aquazzura – і образ готовий.

<b>вар 2</b>

Квіткова мінісукня

Водночас романтичний і грайливий настрій на побаченні допоможе створити мінісукня, усипана великими червоними і рожевими бутонами троянд Richard Quinn. Таке вбрання сміливо можна комбінувати з атласними човниками Manolo Blahnik, блискучою сумкою в формі серця Rosantica і обручем на голову, прикрашеним кристалами Shrimps.

<b>вар 3</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.