До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 способів носити банти цієї весни

Банти в новому сезоні – головна прикраса гардеробу. Дизайнери представили як перебільшено великі моделі, так і вишукані вузькі варіанти, які прикрашають не тільки сукні, блузи та брючні ансамблі цієї весни, а й туфлі, сумки і різноманітні аксесуари. Бренди від Gucci до Halpern представили романтичні і грайливі образи, декоровані бантами з шовкової стрічки, повітряної органзи або урочистого оксамиту.

Rodarte весна-літо 2019

Любителькам стилю Марії-Антуанетти невимовно пощастило: цього літа банти не просто вітають на одязі та взутті, вони є своєрідною must-have покупкою. Rodarte розбавили ніжну флористичну сукню довжини максі за допомогою шовкових червоних бантів, у той час як Valentino вирішили підтримати монохромність образу і представили червоний комбінезон з широким бантом на талії.

Реклама
Valentino весна-літо 2019
Celine весна-літо 2019

Бант у будь-яке вбрання додасть нотки урочистості, невимушеності й інфантильності. Так, Еді Сліман зробив ставку на зухвалу міні, оздоблену задерикуватим гороховим принтом і грайливим кейпом у формі гіперболізованого банта. Dolce & Gabbana представили напівпрозору блузу, декоровану рюшами і величезним бантом з органзи, а Erdem розмістили оксамитову брошку на драматичному вбранні.

Gucci весна-літо 2019
Dolce & Gabbana весна-літо 2019
Erdem весна-літо 2019

Vogue.ua показує 20 речей, прикрашених бантами, які точно знадобляться цієї весни.

<b>1банты1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.