До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 модних трюків, які допоможуть оновити гардероб у 2021-му

Інвестиції — те саме слово, про яке варто пам’ятати, продумуючи свій гардероб у 2021 році. Адже коли у вашому арсеналі є надійна база, досить буде впровадити кілька модних елементів і оновлений гардероб буде готовий. Не сумнівайтеся, універсальність не означає простоту й прісність, навпаки, за допомогою функціональної капсули можна що сезону мати оновлений вигляд з мінімальними витратами на гардероб. Анімалістичний принт, яскраві лаймові відтінки й ошатні кардигани — це тенденції, які збережуться до весни, тоді як зручні для Zoom ювелірні вироби також мають поповнити список обов’язкових покупок найближчим часом. Vogue.ua зібрав гід модними покупками, які допоможуть оновити власний гардероб у 2021 році.

Prada осінь-зима 2020/2021
Носіть скульптурні аксесуари

Statement-сережка, зручна для Zoom-конференцій, стала світовою сенсацією. Нині є безліч варіантів цієї прикраси, які легко запаморочать голову — як віртуально, так і в реальному житті.

Реклама
Givenchy осінь-зима 2020/2021
Оновіть свій кардиган

Кардиган давно не належить до предмета "бабусиного" гардероба. Тепер це модна річ, яку обожнюють головні streetstyle-зірки й знаменитості. Цього сезону пропонуємо пограти з його застосуванням і перетворити на шикарний аксесуар. Наприклад, зав’яжіть кардиган навколо шиї та декольте, і закріпіть блискучою брошкою, як це зробила Міучча Прада в колекції Miu Miu осінь-зима 2020/2021.

Miu Miu осінь-зима 2020/2021
Додайте трішки лайма

Лаймовий відтінок — вже не просто спосіб оживити гардероб, це ключ до головної палітри цього сезону. Цей життєрадісний відтінок згодиться і як головний колір в образі, і як маленька деталь. Зверніть увагу на колекцію Bottega Veneta, у якій Денієл Лі показав, як носити відтінок зеленого лайма.

Bottega Veneta осінь-зима 2020/2021
Додайте торочок

Перетворити утилітарний образ з деніму на вечірній одяг можна за допомогою лише однієї деталі — босоніжок з торочками. Цей стилістичний прийом миттєво додасть гламурних ноток образу.

Prada осінь-зима 2020/2021
Анімалістичний принт

Коли йдеться про анімалістичний принт, то використовують не лише забарвлення, а й зображення всіх мешканців тваринного світу — від лисиць до мавп. Подивіться на колекції Victoria Beckham, Loewe та Alexander McQueen для натхнення.

Alexander McQueen, Victoria Beckham осінь-зима 2020/2021
Лелітки на щодень

Ці крихітні блискучі диски універсальніші, ніж ви думаєте. Вдягайте блузу-кейп Valentino вдень у парі зі штанами вільного крою й грубими черевиками на масивній підошві.

Valentino осінь-зима 2020/2021
Носіть латекс

Сміливі дівчата, які прагнуть незвично оновити свій гардероб у 2021 році, можуть придивитися до латексу. Цей провокаційний матеріал прагне витіснити шкіру та посів чільну позицію серед уподобань представників модної спільноти.

Saint Laurent осінь-зима 2020/2021
Не забувайте про перли

Годі й шукати прикрас, позачасовіших за перли, а отже можна сміливо носити їх у новому 2021 році. Мабуть, намиста, сережки та браслети з перлами — найелегантніший жіночний аксесуар. Придивіться, як Марк Джейкобс пропонує носити такі прикраси цієї зими.

Marc Jacobs осінь-зима 2020/2021
Вузька краватка

Вузька краватка знову повернулася. Пропонуємо носити її як топмодель Кара Делевінь, скомбінувавши її зі смокінгом і білою сорочкою.

Кара Делевінь
Захисти себе

По-справжньому потрібний аксесуар цього сезону — не сумка і не взуття, а захисна маска для обличчя. Не соромтеся надягати маску, вона не тільки доповнить ваше вбрання, а й убезпечуватиме вас.

Streetstyle
Аксесуари для сумок

Навіщо носити одну сумку, якщо можна освіжити її за допомогою аксесуарів та дістати нову. Яскраві підвіски й ланцюги, сумочки на кліпсах і мінігаманці — найкращий спосіб оживити ваш улюблений аксесуар.

Fendi осінь-зима 2020/2021
Ялинкова сухозлітка

Забудьте про святкові блискучі торочки та спробуйте цього року приміряти вбрання з ялинковою сухозліткою. Блиск ошатного дощику в колекціях Marc Jacobs, JW Anderson і Valentino навіть спортивний костюм перетворить на щось особливе.

JW Anderson осінь-зима 2020/2021

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.