До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 білих пальт і тренчів у стилі Меланії Трамп

Поки герцогиня Кетрін святкувала День святого Патріка на урочистому параді ірландських гвардійців, Меланія Трамп відвідала церковну службу в Єпископальній церкви святого Іоанна в Вашингтоні. Вигляд перша леді США мала підкреслено святковий в білому силуетному пальті з мереживними вставками. Завершували образ її улюблені туфлі Christian Louboutin відтінку шкіри.

Меланія Трамп

Біле пальто, тим більше з додатковим декором, – річ самостійна і не вимагає складних аксесуарів або яскравого макіяжу. З його допомогою легко мати ошатніший вигляд, якщо цього вимагає ситуація або настрій. Цього весняного сезону дизайнери чимало експериментували з білосніжними пальтами: бренди The Row і Sara Battaglia надають їм характеру за допомогою матеріалу, наприклад шкіри, американська марка Ellery контрастними нитками виділяє корсетну зону, романтична британка Симон Роша грається з формою рукавів, а Deitas ностальгують за мінімалізмом 1990-х. А класичні білі тренчі варто шукати в колекціях Max Mara і українського лейбла OCHI.

Реклама

<b>WhiteCoatsLikeMelania</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.