До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Угі повертаються: як їх носять streetstyle-зірки

Карантин неабияк вплинув і скоригував уподобання споживачів. Спортивні джогери, затишні худі, всілякий трикотаж і капці з хутром очолили список найактуальніших речей цього сезону. Разом з трендом на комфортні речі, що не обмежують рухів, повертаються на модну арену угі — головне взуття 2000-х. За даними Lyst, з вересня запити на Ugg набагато зросли. Бренд також повідомив про зростання обсягів продажу й підвищений інтерес з боку молодого покоління.

Цього року стиль нульових знову актуальний. По-перше, ізоляція переконала все населення перейти на Crocs — почасти завдяки співпраці з Джастіном Бібером, а тепер повернулися й угі, однак з невеликою зміною. Нині культові черевики 2000-х виготовлені в укороченому варіанті. Головні модниці й streetstyle-інфлюенсери почали купувати зручне зимове взуття й демонструвати свої образи. Супермодель Ірина Шейк придбала класичні угі карамельного відтінку, блогерка Кароліна Даур взула коричневі, а К’яра Ферраньї зробила ставку на бежеві.

Реклама

2020 рік став переломним у багатьох моментах. Можливо, тепер найкращий час, щоб згадати про зручні угі й знову полюбити їх. Пропонуємо надихнутися прикладом знаменитостей і придивитися до зручного теплого взуття з овчини, як це роблять Дженніфер Лопес, Селена Гомес, Емілі Ратаковскі та багато інших зірок.

<b>угги звезды</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.