До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити пальто з флористичним принтом цієї осені

З помилковим уявленням про те, що "квіткові візерунки — лише для весни", впевнено борються streetstyle-зірки: цієї осені їхні яскраві виходи супроводжують пальта з усілякими флористичними принтами. Від ледь помітних до намальованих акварельними фарбами — vogue.ua зібрав найстильніші образи й з'ясував, як носити квіткове пальто цієї осені.

Цього сезону не виходять із моди й постійно актуальні бежеві пальта, які мають нове прочитання. Модниці поєднують їх із шовковими блузами, жилетами, улюбленими джинсами і навіть облягаючими комбінезонами. Не варто боятися поєднувати квіткові візерунки з іншими принтами: флористичне пальто можна римувати і з "гусячою лапкою", і з шотландською клітинкою. Врівноважити образ допоможуть аксесуари. Радимо звернути особливу увагу на яскраві мінісумки й високі чоботи у жокейському стилі. Верхній одяг з квітковим принтом допоможе і щодо стилізації образу в дусі колорблоку.

Реклама

Vogue.ua зібрав найстильніші виходи модниць під час минулих тижнів моди для осіннього натхнення.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.