До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим модниці носять чоботи цієї осені

Раніше ми розповідали, які черевики і ботильйони будуть у тренді цієї осені, а зараз хочемо зупинити увагу на модних чоботях і показати, з чим їх носять streetstyle-зірки в цьому сезоні. Почнемо з того, що найактуальніші моделі цієї осені мають такий вигляд: широкі чоботи зі зборками, високі ковбойські пари, моделі на масивній тракторній підошві, зухвалі лаковані варіанти і чоботи, натхненні стилем дербі. Кожна з цих моделей заслуговує на те, щоб бути в базовому гардеробі, і легко доповнить інші речі модного арсеналу.

тренды сапоги 2020 фотоStreetstyle

Streetstyle-активістки цієї осені пропонують десятки цікавих способів, з чим носити чоботи. Так, багато дівчат віддають перевагу улюбленим брюкам із защипами, заправленим у широкі чоботи зі зборкою. Найчастіше дівчата вибирають штани, які за відтінком збігаються з чобітьми, таким чином подовжуючи силует. Інші модниці комбінують чоботи зі стьобаними мініспідницями й елегантними шкіряними варіантами. На плечі дівчата накидають плетені кардигани, теплі накидки і маскулінні жакети. Крім того, в осінній період чоботи — найкращі друзі легких суконь у стилі бохо. Для таких образів найкраще підібрати високі козаки. Vogue.ua зібрав найкращі осінні образи streetstyle-зірок на Тижнях моди.

Реклама

<b>стрит сапоги 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.