До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять спортивні речі цього літа

Цього літа streetstyle-активістки пропонують подружитися зі спортивним стилем. Це гарна ідея щонайменше з двох причин: по-перше, немає нічого зручнішого за безрозмірні худі чи джогери в прохолодну погоду, а по-друге, такі речі можна легко комбінувати з будь-яким гардеробом. Модниці на власному прикладі показали десятки способів, як носити спортивні речі цього літа.

Streetstyle

Коли йдеться про спортивний стиль, це не завжди означає, що потрібно вдягати лише спортивний костюм. Іноді досить лише кількох деталей — об’ємного світшота, анорака або сумки-бананки. Цього літа streetstyle-зірки пропонують комбінувати міський стиль, класичні речі й спортивні деталі для цікавих повсякденних образів у прохолодну погоду. Модниці вдягають брючні костюми з кросівками, поєднують шкіряні спідниці й туфлі із чоловічими худі, а спортивні штани — зі строгими жакетами. Vogue.ua зібрав найкращі виходи streetstyle-зірок у спортивних речах.

Реклама

<b>стрит спорт</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.