До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять твідові жакети цього літа

"Є речі, які ніколи не виходять з моди: джинси, біла сорочка й жакет Chanel", — говорив дизайнер Карл Лагерфельд. І він мав рацію. Насправді твідовий жакет, який винайшла Коко Шанель ще у 20-х роках XX століття і крій якого переосмислили на прямий у 50-х роках, до сьогодні очолює вішлисти модниць. Культовим твідовим жакетам віддають перевагу streetstyle-активістки, редактори модних журналів, королівські родини, аристократія й знаменитості Голлівуду різного віку — від Бріджит Бардо до Крістен Стюарт.

Streetstyle

Цього літа погода сприяє тому, щоб носити елегантні твідові жакети. Так, крім спортивних курток і вільних шкіряних піджаків, модниці вибирають різноманітні варіації цього легендарного жакета з цікавим плетінням — від укорочених жіночних варіантів до міських моделей з великими кишенями. Дівчата комбінують твідові жакети з прямими джинсами, штанами з високою талією й спідницями, що розвиваються на вітрі. Vogue.ua показав як носити твідові жакети цього літа на прикладі streetstyle-зірок нашого часу.

Реклама

<b>жакеты твид стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.