До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити принт tie-dye цього сезону

Топи, футболки, спідниці, джогери, сукні й навіть сумки — минулого літа всі без винятку елементи гардероба забарвилися в модний принт tie-dye (дослівно — "зав’яжи-пофарбуй"), неймовірно популярний в 60-70-х роках XX століття. Прийдешньої весни він не покине список найгарячіших тенденцій, а тільки зміцнить свої позиції. Vogue.ua пропонує переглянути найкращі образи Instagram-інфлюенсерів і streetstyle-зірок для натхнення на нові стилістичні рішення.

Такий принт непоганий своєю, на перший погляд, непримітною універсальністю — попри яскравість і барвистість, комбінувати tie-dye найефектніше саме з яскравими фактурними елементами. Підглянути стильні рішення можна в Instagram-акаунті данської модниці Емілі Сіндлев — дівчина не боїться яскравих відтінків і охоче використовує їх у власних образах. Подовжену сорочку-поло з веселковим tie-dye принтом вона міксує з популярними джинсами з розрізами, сонячно-жовтими туфлями на підборах і мінісумкою насиченого персикового відтінку. Бежево-чорну спідницю Емілі поєднує з блузою з відкладним коміром, лоферами й бавовняними шкарпетками фісташкового кольору, одного з найпопулярніших відтінків минулої осені.

Реклама

Радимо звернути пильну увагу на безліч худі й світшотів, забарвлених у принт tie-dye. Карантин неабияк вплинув на світ моди: тепер комфортність, яку вважали раніше прерогативою лише спортивного стилю, — невіддільна частина щоденної рутини. Такі толстовки до власного гардероба вже додали вагітна Емілі Ратаковскі й Джессі Баш. Поєднувати їх ліпше за все з кольоровим денімом, штанами-палацо й черевиками-челсі.

Vogue.ua зібрав 10 модних речей з принтом tie-dye, які вже можна носити нині.

<b>streetstyle идеи tie-dye предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.