До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Moonboots повернулися: показуємо, із чим їх носять streetstyle-зірки

Цієї зими, крім хутряного взуття в стилі єті в моду повернулися черевики-місяцеходи, які були популярні серед модниць у 2000-х. Дуті масивні черевики, подібні до взуття космонавтів, тоді охоче носили Періс Гілтон, Міссі Елліот і Вікторія Бекхем, поєднуючи їх з велюровими костюмами й хутряними жилетками. Нині ж у мунбутсах можна помітити таких знаменитостей і streetstyle-інфлюенсерів, як Кім Кардаш’ян, Кайлі Дженнер і Каро Даур. Комфортні футуристичні черевики бренду Moon Boot, які вже стали загальним ім’ям, мають кілька плюсів: попри свій масивний вигляд, вони не такі важкі, як здаються. Ці черевики не промокають, легко набувають форму стопи і зберігають ноги в теплі навіть у мороз.

Упродовж 50 років мунбутси залишаються головним елементом стилю aprces-ski. На засніжених схилах часто можна побачити модниць у лижних костюмах і місяцеходах. Проте цієї зими масивні черевики перемістилися і в міський гардероб streetstyle-активісток. Дівчата носять місяцеходи з дутими пуховиками й шапками-вушанками, улюбленими джинсами, картатими сорочками, теплими светрами й навіть елегантними пальтами. Більше образів модниць у черевиках-місяцеходах дивіться у нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.