До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: які джинси носять модниці цієї весни

Джинси — одна з найбазовіших і найпотрібніших речей у гардеробі. У них можна піти на роботу, доповнивши образ маскулінним жакетом і сорочкою, вирушити на побачення, вдягнувши в парі з романтичним топом, або стати героїнею streetstyle-хронік, потрапивши в об’єктиви модних фотографів. Однак, попри універсальність і практичність цієї покупки, є моделі, які залишилися в минулому, а є джинси, які й нині не затримуються на полицях крамниць. Щоб розібратися, які джинси в тренді цієї весни, пропонуємо зазирнути в Instagram-акаунти модниць і взяти на замітку кілька найактуальніших пар.

Головні модниці й трендсетерки Instagram не уявляють цього сезону без широких джинсів. Топмодель Ельза Госк одягає блакитний денім у парі з трикотажним топом, чоловічим блейзером і кросівками Nike, fashion-блогерка Ксенія Адонтс дотримує схожого стилю, комбінуючи спортивні елементи гардероба з деталями класичного дрес-коду. Що стосується модниці Кайлі Дженнер, то ледве не кожна річ на ній набуває провокаційного підтексту. Навіть широкі вінтажні джинси Gucci часів Тома Форда мають на Кайлі свіжий і звабливий вигляд.

Реклама

Інші модниці дуже залюблені в джинси прямого крою. З-поміж них — Вероніка Ферарро, яка поєднує їх з приталеним жакетом-сорочкою, Каролін Даур одягає з трикотажним джемпером і кросівками, а модна данка Жанетт Медсен комбінує джинси з білими ботильйонами з квадратним мисом і шкіряним жакетом. У тренді також прямі джинси яскравих відтінків, білі пари, варіанти з незвичними вирізами на талії й розрізами біля щиколоток. Vogue.ua зібрав наймодніші джинси сезону весна-літо 2021 і показав, як їх носять streetstyle-зірки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.