До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 осінніх образів модниці Вікі Радер

Німецька модна інфлюенсерка й streetstyle-зірка Вікі Радер, за якою в Instagram стежать понад пів мільйона підписників, цього сезону встигла побувати в Мілані й Парижі, адже саме там останні два тижні тривають модні шоу. Вікі завітала на покази багатьох відомих брендів, як-от Sportmax, Saint Laurent, Tod's і Max Mara, і продемонструвала свої осінні образи, які вам обов’язково захочеться повторити. Пропонуємо поглянути на кращі з них і взяти на замітку стильні прийоми.

Осінній гардероб Вікі Радер — модна шпаргалка зі складання актуальних осінніх виходів. На шоу Max Mara дівчина вдягнула маскулінний молочний костюм з базовою сорочкою, щедро приправлений ефектними аксесуарами: чоботами з анімалістичним принтом і помаранчевою сумкою. Тим часом сукню з об’ємними рукавами в нейтральній колірній гамі Вікі доповнила неоновими мюлями, елегантний брючний костюм скомбінувала з рожевими туфлями, а жовту трикотажну сукню обіграла стриманим жакетом і взуттям у наймоднішому відтінку осені. Для вечірніх виходів Радер має свої секрети: поєднання елементів будуарної естетики з маскулінними деталями. Наприклад, ви можете сміливо вдягати білизняний топ з джинсами й блейзером, ніби з чоловічого плеча, або поверх шовкової спідниці й блискучого бралета накидати стриманого стилю чорний жакет. Більше образів модниці Вікі Радер дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.