До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренд: запозичення з чоловічого гардероба

Модний трюк цієї осені – запозичення з чоловічого гардероба, наприклад спортивний костюм в поєднанні зі строгим пальтом прямого крою. У таких образах все вирішують деталі, наприклад, браслети з металевих заклепок на рукавах натякають на парадні манжети.

Шерстяне пальто, куртка з бавовни і поліаміду, шерстяні штани, все – Valentino; сережки, срібло, Alan Crocetti
Диявол в деталях
Штани з поліаміду, шкіряні черевики, все – MISBHV; сумка з поліуретану, Valentino; бавовняна водолазка, Drag & Drop; сережки, срібло, Alan Crocetti

Що може бути крутіше масивних ковбойських черевик з тупим носом? Тільки взуття на підборах урочистого білого кольору під чорні спортивні штани на гумці.

Реклама
Шипи і троянди
Бавовняна толстовка, Facetasm; сережки, срібло, Alan Crocetti

Сережки необов'язково мають бути з діамантами, а одягати їх можна не тільки під сукні-бюстьє. Нові канони вуличного шику наказують носити прикраси з латуні і дорогоцінних металів під просторі худі і толстовки.

Іменний рахунок
Футболка з віскози; водолазка з поліаміду і еластану; брюки з поліестеру і поліаміду, все – Louis Vuitton; сережки, срібло, Alan Crocetti

Великі логотипи на футболках і трикотажі цитують естетику Ліги плюща. Носити їх потрібно з гумором – поверх водолазок в анімалістичні принти, недбало заправлених в атласні спортивні штани.

Підтримувати баланс
Сережки, срібло, Alan Crocetti; куртка з нейлону, Prada

На зміну пуховикам приходять об'ємні робочі куртки з нейлону. Навмисну невибагливість матеріалу компенсує іронічність дизайну: наймодніші моделі сезону – з коротким рукавом.

Основний інстинкт
Шерстяне пальто, шерстяні штани, бавовняна сорочка, все – Dries Van Noten; шкіряні черевики, MISBHV; сережки, срібло, Alan Crocetti

Хижий зміїний принт має вигляд зарозумілий і буржуазний. Приборкати його допоможе лаконічний крій пальта і класичне обрамлення – чоловічі сорочки і строгі брюки зі стрілками глибоких шоколадних і коньячних відтінків.

Фото: Ruben de Wilde

Стиль: Venya Brykalin

Макіяж: Mascha Meyer @House of Orange

Зачіски: Ilham Mestour @Paparazzi

Асистент фотографа: Daniel Linden

Асистенти стиліста: Ilse Vink, Macha Shabalina

Модель: Willy Morsch @Paparazzi

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.