До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сезон вечірок: колекція Mango осінь-зима 2018/2019

Взути блискучі черевики і піти вигуляти собаку, одягнутися як Джеррі Голл і піти за продуктами, вбрати костюм і краватку-метелика для пересічного сніданку – щоб мати яскравий вигляд вже не потрібен особливий привід. Будь-яка ситуація може стати ідеальною основою для того, щоб життя стало святом.

Колекція Mango сезону осінь-зима 2018/2019 – це ріг достатку. Різноманітні матеріали, силуети і аксесуари – у лінії є все від леліток і оксамиту до розвивчастих міді і кричущих міні.

Реклама

Представлені аксесуари допоможуть виділятися у цей сезон вечірок. Блискучі сумки, босоніжки з металевим декором, сережки великих розмірів, коміри з хутра і ремені, посипані стразами – ті деталі, які точно не залишаться непоміченими.

У цьому сезоні лелітки є однією з найголовніших текстур. У Mango вони представлені у всіляких відтінках, на сукнях і комбінезонах. Не менш популярний цього сезону і оксамит. Насичена і глибока палітра осені ідеально поєднується з багатою фактурою цього матеріалу. І, звичайно ж, свою владу демонструє відтінок металік, який набуває найрізноманітніших форм у поточній колекції.

<b>mango</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.