До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніші різдвяні вітрини універмагів

Різдвяні вітрини – обов'язковий атрибут міського ландшафту в грудні. З особливим трепетом до їх оформлення ставляться великі універмаги, які вже давно змагаються один з одним, хто з них це зробить краще.

Універмаг Le Bon Marche, Париж

У паризькому універмазі Le Bon Marche вітрини цього року перетворили в густий казковий ліс, в якому кожного гостя чекає несподіванка. Продовжили цю тематику і всередині самого магазину, який всюди прикрашений вбраними ялинками, підвішеними в повітрі.

Реклама
Універмаг Galeries Lafayette, Париж

Універмаг Galeries Lafayette одним з перших відкрив свої різдвяні вітрини, а запалити святкові вогні приїхала голлівудська актриса Джессіка Честейн.

Не менш красиво і всередині: величезна ялинка, що стоїть під історичним куполом, сяє всіма відтінками.

Універмаг Liberty London, Лондон

У лондонському Liberty London різдвяні вітрини називаються просто – Christmas Story. Їх головними героями стали чорно-білі птахи і тварини, зроблені з паперу, які разом зі святковою атрибутикою – кулями, гірляндами та іграшками – створюють правильний настрій.

Універмаг Bergdorf Goodman, Нью-Йорк

У нью-йоркському Bergdorf Goodman цього року грають на контрастах – на одній вітрині можна побачити яскраву кондитерську, на іншій – динамічну чорно-білу графіку, а на третій все зроблено з рожевої цукрової вати.

<b>BergdorfGoodmanWindows</b>

Універмаг ЦУМ, Київ

Команда київського ЦУМу новий різдвяний сезон присвятила подорожам – частина вітрин тут прикрашена в класичній святкової манері з подарунками і ошатними аксесуарами, а інша відправляє у подорож до Великобританії, Німеччини, Франції та інших країн.

Особлива гордість – інтерактивна вітрина, що передбачає взаємодію з глядачем за допомогою камери. Вона імітує фотокамеру, яка є невід'ємним атрибутом усіх подорожей.

Універмаг Harrods, Лондон

У лондонському Harrods єднальною ідеєю різдвяних вітрин стала Fantastica – в цей термін оформлювачі вкладають всю магію, яка відбувається у світі перед Різдвом. Наприклад, одна вітрина тут присвячена солодощам, без яких свято собі не уявляють діти, інша виконана у найкращих традиціях Instagram-естетики, а третя демонструє магію шарів.

<b>HarrodsWindows</b>

Універмаг Printemps, Париж

Різдвяні вітрини в паризькому Printemps відкрила французька актриса Летиція Каста. Їх головними героями знову стали Віолетта і Жюль, історію яких в універмазі розповідають уже втретє.

Цього року невтомні шукачі пригод перетворюються у справжніх детективів і вирушають у подорож по казкових світах, щоб знайти Пера-Ноеля (французький аналог Санта Клауса), який зник напередодні. Сам універмаг також прикрашений 170 ялинками, 60 тисячами куль і декількома кілометрами гірлянд.

Універмаг Saks Fifth Avenue, Нью-Йорк

В універмазі Saks Fifth Avenue цього року святкові вітрини називаються "Театр мрій" і дарують глядачам не тільки різдвяний настрій, а й підкреслюють сильний зв'язок міста з театральним мистецтвом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.