До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Любов у повітрі: fashion-зйомка мультибренду Symbol

Promotion

В честь Дня всіх закоханих Symbol представляє fashion-зйомку, просочену солоним повітрям романтичної подорожі: пустельний пляж подалі від шуму міста, неквапливі прогулянки, світанки і заходи сонця, погляди у вічі, за якими – таємниця бажання, що належить тільки двом.

Реклама
На ньому: піджак, сорочка, джинси, снікерси Eleventy, на ній: сукня Peserico, жакет та шорти Christian Dior

Вибрані відтінки личать навколишнім пейзажам – блакить і сірувато-сталевий, білий і сонячно-жовтий. Інтимний настрій моменту підкреслює більш глибока гамма – іскристий чорний та колір зоряного нічного неба, а також струменіючі силуети, які дарують свободу в кожному русі.

На ній: сарафан з мереживом Ermanno Scervino, капелюх Prada, сумка Tizzini, мюлі Brunello Cucinelli; на ньому: сорочка, бавовняна куртка, штани, снікерси Brunello Cucinelli
Футболка Celine, сумка Prada, сандалі Philosophy Di Lorenzo Serafini
Жакет і шорти Christian Dior
На ній: білий смокінг і джинси з лампасами Lanvin, на ньому: піджак і джинси Isaia, футболка Dolce&Gabbana, взуття Eleventy
На ньому: футболка Dolce & Gabbana, на ній: сукня Balmain, кардиган Gucci

"Кохайте один одного, даруєте один одному радість та сонце", – закликають в Symbol і запрошують ознайомитись з новими весняно-літніми колекціями ближче.

Photo: Дмитрій Гончаров

Style: Анна Гришенко

Makeup & hair: Інна Радзіневська

Models: Тетяна Гридина @1motheragency, Артем Мельниченко @L-Models,

Production: Ольга Пинда

Сайт: symbol.ua

Facebook: www.facebook.com/symbolfashion

Instagram: @netsymbol

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.