До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Курс на утеплення: як зібрати зимовий гардероб разом з DSQUARED2

Теплий одяг – добре знайома територія для DSQUARED2 з їх канадським бекграундом. Брати Кейтени надихнулися епохою рок-н-ролу і відтворили всі тренди 80-х у новій колекції бренду, яка допоможе проводити суворі зими красиво.

Зимова база

Акцент в колекції DSQUARED2 зроблений на верхній одяг, під який можна одягнути і традиційні картаті сорочки, і куртки з деніму, і сексуальні мереживні сукні. Фаворитами дизайнерів Діна і Дена Кейтенів стали грубі дублянки, oversize-шуби з штучного хутра і джинсові крутки.

Реклама

<b>Верх</b>

Ближче до тіла

Світшоти і худі – must-have цього сезону. Бренд представив ці зручні, теплі і базові речі в різних варіаціях. Яскраві, стримані або кричущі – у DSQUARED2 вони є на будь-який смак.

<b>Свитшот или худи?</b>

Швидкий хід

У колекції осінь-зима 2018/2019 DSQUARED2 представили багатий вибір взуття: від провокаційних ботфортів, грубих черевиків і теплих місяцеходів до стильних кросівок і яскравих босоніжок. Також Кейтени не поскупилися на деталі – майже на кожній парі є якийсь декор: від логотипів і всіляких заклепок на черевиках до ланцюгів і пушків на вечірніх босоніжках.

<b>обувь д2</b>

Важлива деталь

Цього сезону Кейтени також щедро засипали логотипами і деталями свої аксесуари. Сумка з хутром, вінтажні чоловічі ланцюги, рюкзаки, кепка з улюбленим кленовим листами, ковбойська сумка з бахромою і рукави-татуювання DSQUARED2 – всі ці речі допоможуть урізноманітнити ваш образ. Особливо варто звернути увагу на теплі шапки, без яких ніяк не обійтися в холодну пору року. Більш класичними варіантами будуть чорна або сіра біні, а для яскравості образу можна вибрати шапку актуального в цьому сезоні відтінку червоної груші або ж ніжно рожеву.

<b>аксессуары DSQUARED2</b>

Адреса магазина Dsquared2: вул. Басейна, 11

Телефон: +38 (095) 288 7709

Адреса магазинів One Group: вул. Антоновича, 34, +38 (044) 287 2387,

ТРЦ Атмосфера, Столичне шосе, 103 +38 (044) 393 4717

Сайт:https://onegroup.ua/

Instagram: https://www.instagram.com/one.group/

Telegram: https://t.me/one_group_store

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.