До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що подарувати на День всіх закоханих

День святого Валентина – відмінна можливість ще раз потішити одне одного, обмінятися подарунками і сказати важливі слова. Vogue.ua вибрав свій топ подарунків в Sanahunt Luxury Department Store, з якими День всіх закоханих буде ще більш незабутнім і радісним. І так, будь-який з них можна просто подарувати самій собі.​

У чому зустріти свято

Кожен по своєму сприймає слово "романтика" і інтерпретує його теж по-різному. Для одних вона виражається в червоній мереживній сукні Self-Portrait, для інших в яскраво-рожевому брючному костюмі Fendi, а для третіх проявляється в поєднанні футболки і найошатніших туфель.

Реклама
Сукня Self-Portrait і туфлі Jimmy Choo
Жакет і брюки Fendi, сумка Loewe
Босоніжки, футболка і юбка Alexandre Vauthier, сумка Alexander Wang, футболка Loewe
Сукня Off-White, пояс Loewe, сумка Miu Miu, босоніжки Rene Caovilla
Пара року

Сатинові човники, ботильйони відтінку свіжої весняної трави чи мюлі, всипані кристалами – цей день хочеться провести у взутті, яке захоплює і надихає.

Ботильйони Off-White і сумка Balenciaga
Босоніжки Rene Caovilla і сумка Alexander Wang
Подивитися все взуття
Босоніжки Alexandre Vauthier і сумка Tom Ford
Ода витонченості

День всіх закоханих – свято, яке асоціюється з крихкістю і ніжністю, й подарунки в цей день також повинні бути особливими. У нашому списку бажань уже пудровая сумка Alexander McQueen, блискучий клатч Jimmy Choo і рукавички Rodarte.

Туфлі Alexandre Vauthier, топ і юбка David Koma, сумка Alexander McQueen
Плаття Loewe і рукавички Rodarte
Жакет Off-White і клатч Jimmy Choo
Твій запах

Не дарма аромати вважаються одним з найпопулярніших подарунків до Дня всіх закоханих. Хто не захоче отримати в цей день парфум, який ще довго буде нагадувати про цей романтичний день. У Sananhunt Luxury Department Store – великий вибір ароматів на будь-який смак.

Frederic Malle, Vilhelm Parfumerie
Kilian Moonlight in Heaven, Kilian Good Girl Gone Bad
Stéphanie de Bruijn – Parfum sur Mesure
BDK Parfums Paris, Brioni Eau de Parfum
На пам'ять

Книга – подарунок, який точно не втратить своєї актуальності, особливо, якщо це альбом TeNeues з портретами найбільш харизматичних фігур сучасної культури, створений Маріо Тестіно альбом №35, збірка фотографій у стилі ню від відомого фотографа Ранкіна чи історія мира коміксів.

<b>СанахантКниги1</b>

<b>СанахантКниги2</b>

<b>СанахантКниги3</b>

<b>СанахантКниги4</b>

Не менш приємним подарунком буде і м'яка іграшка. Наприклад, хутряних панд, ведмедів і собак французького бренду Caresses просто не захочеться випускати з рук.

Панда і ведмідь Caresses
Для нього

Багато хлопців скептично ставляться до Дня святого Валентина, але впевнені, що їм також приємно отримувати подарунки в це свято. Він точно оцінить вибрані тобою аксесуари або одяг. Крім того, ти зможеш здивувати коханого картою MTM, з якої можна замовити послугу індивідуального пошиття одягу від кращого майстра-кравця модного будинку Tom Ford Luca Gervasi, який приїде до Києва з 23 по 25 лютого.

Костюм, сорочка і куртка Tom Ford, туфлі Bally, клатч Serapian, окуляри Garrett Leight
Куртка Tom Ford, рубашка Eton, штани Fendi, футболка Dior, кросівки Prada, окуляри Garrett Leight
Підтяжки Albert Thurston і запонки Tateossian
Подарунковий набір GENTLEMEN'S TONIC і набір косметики для бриття Daimon Barber
Сервіс MTM

Усі товари представлені в Sanahunt Luxury Department Store і на сайті www.sanahunt.com. А ще більше інформації про новинки – на новому telegram-каналі магазину.

Читайте також:

Первые ласточки: с какими аксессуарами встречать весну

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.