До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знаменитості на церемонії прощання з Кобі Браянтом

24 лютого в Staples Center у Лос-Анджелесі відбувся захід з нагоди вшанування знаменитого баскетболіста Кобі Браянта і його доньки Джіанни, які розбилися на гелікоптері. На церемонію прощання завітали багато знаменитостей, друзі і колеги спортсмена, серед них були: Бейонсе, Крістіна Аґілера, Дженіфер Лопес і Алекс Родрігес, Шакіл О'Ніл і Майкл Джордан.

Крістіна Аґілера

Вшанувати великого баскетболіста і його дочку прийшли 30 тисяч осіб, інші дивилися трансляцію на великих екранах біля стадіону. Навіть дата 24 лютого мала значення – вона втілює числа 24 і 2, які були зображені на баскетбольних майках Кобі і його доньки.

Реклама
Бейонсе

Відкривала пам'ятний концерт Бейонсе. Вона вийшла на сцену в жовтому костюмі на честь кольорів команди "Лос-Анджелес Лейкерс", за яку грав баскетболіст. "Я тут, бо я люблю Кобі, і це була одна з його улюблених пісень", – сказала Бейонсе перед початком пісні "XO", додавши: "Я хочу, щоб ви співали так голосно, щоб він почув вашу любов, кохання".

Майкл Джордан
Аліша Кіз

Після зворушливого виступу на сцену піднялася вдова Кобі, Ванесса з трьома доньками – Наталією, Б'янкою і Капрі. Ванесса поділилася ніжними словами, а інколи навіть веселими історіями в пам'ять про покійних чоловіка і доньку.

Ванесса Браянт
Ванесса Браянт

"Він був найдивовижнішим чоловіком. Кобі любив мене більше, ніж я коли-небудь могла висловити це словами. Бог знав, що вони не можуть бути на цій землі одне без одного. Він мусив забрати їх разом на небеса. Дитинко, ти подбаєш про нашу Джіджі. Ми все ще найкраща команда", – сказала Ванесса.


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.