До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Уся королівська родина на похованні принца Філіпа

17 квітня у Віндзорському замку відбувся похорон принца Філіпа, чоловіка королеви Великобританії Єлизавети II, який помер тиждень тому у віці 99 років. До свого 100-річного ювілею він недожив усього два місяці.

Похороны принца Филиппа в Виндзорском замке

Попрощатися з герцогом Единбурзьким в каплиці святого Георгія зібралися всі старші члени королівської сім'ї — підтримували королеву Єлизавету II в цей складний час принц Чарльз і Камілла Паркер-Боулз, сім'ї принців Ендрю і Едварда, принцеса Анна. Також були присутні онуки принца Філіпа — принц Вільям з герцогинею Кембриджською, принцеси Беатріс і Євгенія з чоловіками. Навіть принц Гаррі приїхав з Лос-Анджелеса до Лондона, щоб попрощатися з улюбленим дідусем. Його дружина Меган Маркл, яка зараз чекає на другу дитину через рекомендації лікарів залишилася в США.

Реклама
Королева Єлизавета II
Принц Ендрю, принц Чальз, принцеса Анна
Принц ВІльям і принц Гаррі
Герцогиня Кембриджська

Церемонія відбувалася максимально скромно, з дотриманням усіх правил соціальної дистанції через епідемію коронавірусу. Присутніми було не більше 30 гостей. Сам принц хотів, щоб так і було, тому публічне прощання з герцогом Единбурзьким було скасовано, хоча інших королівських традицій все-таки старалися дотримуватися. Труна принца Філіпа була обгорнута в його особистий штандарт, на якому були зображені як елементи, що відсилають до грецької королівської сім'ї, так і його британські титули. Зверху лежали його особисті речі шабля і кашкет.

Королева Єлизавета II

За офіційними повідомленнями, принц Філіп пішов з цього світу мирно. Останні дні перед смертю він почувався добре, багато читав, але в ніч на 9 квітня його стан різко погіршився

Фото: @theroyalfamily

Фото: GETTY IMAGES


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.