До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем випустила капсульну колекцію для Mytheresa

Вікторія Бекхем відома своїми ефектними виходами й модними експериментами, а її стиль наслідують мільйони дівчат у всьому світі. У гардеробі бізнесвумен і дизайнерки є майже все: від вбрання, у якому вона відвозить дітей до школи, до образів для світських обідів. Тепер кожна модниця матиме змогу відчути себе трохи Бекхем і придбати речі з її капсульної колекції, розробленої для онлайн-ритейлера Mytheresa. До лімітованої лінійки сезону осінь-зима 2021/2022 ввійшли 18 речей, серед яких шовкові сукні в білизняному стилі, базові жакети, трикотажні костюми й светри зі спокусливими розрізами. "Ми хотіли створити колекцію, яка мала б дуже сезонний, осінній вигляд, але водночас зберігала б наші фірмові дизайнерські коди: гарний крій, універсальні елементи і яскраві акценти", — сказала Вікторія.

Вікторія Бекхем

Створюючи колекцію, Бекхем увесь час думала про те, чого особисто "потребує" у власному гардеробі та чого сподівається "сучасна жінка" від осінньо-зимового вбрання. Відповідь вийшла така: це мають бути прості й функціональні речі, які легко поєднувати між собою. "Я думаю, що останні 18 місяців неабияк вплинули на наші модні переваги й те, як ми носимо одяг. Люди хочуть почуватися комфортно, — каже дизайнерка. — Але також думаю, що є і велике бажання знову вийти у світу чомусь, що тримає форму і змушує почуватися впевнено. Йдеться про баланс обох аспектів, які, гадаю, пропонує ця капсула".

Реклама
Victoria Beckham & Mytheresa

Яскраві трикотажні вироби, зокрема й водолазка кольору іржі та зелений светр з вирізом на спині й декором як бант, — ось головні елементи колекції, що приваблюють погляд, однак для адептів мінімалізму теж знайдеться модна пропозиція. Вікторія навіть випустила затишний кардиган, подібний до в’язаного трикотажу її чоловіка Девіда Бекхема.

Victoria Beckham & Mytheresa
Victoria Beckham & Mytheresa

Окраса колекції — нова інтерпретація зеленої сукні-комбінації, яку Вікторія Бекхем вдягала минулого місяця. Така сукня є й у мандариновому відтінку. Але ми також звернули увагу на смугасту піжаму, яку можна — як і обіцяла Бекхем — зробити ідеальним варіантом як для школи, так і вечері в якомусь приголомшливому місці. Капсульна колекція надійде в продаж 17 листопада на офіційному сайті Mytheresa.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.