До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Simone Rocha спільно з Mytheresa випустили весільну колекцію

Ірландська дизайнерка Сімон Роша і люксовий онлайн-ритейлер Mytheresa об’єднали зусилля, щоб створити ексклюзивну весільну колекцію. Капсула з 8 елементів стала продовженням колекції Simone Rocha весна-літо 2021, інтерпретацією сезонних підписів бренду у світі весільних суконь.

Simona Rocha х Mytheresa

Піддаючи сумніву всі уявлення про жіночність, колекція складається із суконь будь-якої довжини — від міні до максі, містить об’ємні силуети з невагомими рукавами, абстрактні форми, інкрустацію намистинами й ніжною вишивкою відтінків рожевого, пастельно-жовтого й білого кольорів. До капсули ввійшли п’ять суконь з ніжних тканин, як-от шовкова тафта, тюль і мереживна органза. Решта колекції — аксесуари, інкрустовані штучними перлами: царська пов’язка на голову, пара ефектних сережок і романтична шпилька.

Реклама
Simona Rocha х Mytheresa
Simona Rocha х Mytheresa
Simona Rocha х Mytheresa

Стати моделлю для капсульної весільної колекції зголосилася Лайла Гоар — відома кулінарка й одна з наречених Сімони Роша. "Участь Лайли в рекламній кампанії — справжня фантастика, оскільки вона для мене особлива наречена. Я шила весільну сукню для її приголомшливого весілля в Іспанії", — каже дизайнерка.

<b>mytheresa_x_simona_rocha</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.