До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пішов із життя дизайнер Альбер Ельбаз

Сумні новини надійшли з Франції — помер дизайнер Альбер Ельбаз, відомий своєю діяльністю на посаді креативного директора Lanvin. Цю інформацію підтвердили представники холдингу Compagnie Financière Richemont, які були партнерами Ельбаза в його особистому бренді AZ Factory. Причина смерті поки що не називається.

Альбер Ельбаз

"Я втратив не лише колегу, а й доброго друга, — написав засновник і голова Richemont Йоганн Руперт. — Альбер мав заслужену репутацію одного з найяскравіших і найулюбленіших діячів модної галузі. Мене завжди захоплювали його розум, чутливість, щедрість і неприборкана креативність. Він був людиною виняткової теплоти і таланту".

Реклама

Нагадаємо, що останні п'ять років Альбер Ельбаз перебував у творчій відпустці після того, як покинув Lanvin у 2015 році, а буквально в минулому сезоні нарешті презентував власний бренд AZ Factory. У своїй роботі Ельбаз віртуозно поєднував гумор і бездоганний крій, умів підкреслювати жіночність і грати з яскравими кольорами, не боявся бути незрозумілим і при цьому завжди пам'ятав про те, що жінці має бути комфортно в його вбраннях. "Для мене було великою честю спостерігати за Альбером в його останньому починанні, коли він працював над втіленням своєї мрії на ім'я AZ Factory — розумної моди, яка піклується про свою власницю. Його всеосяжне бачення змушувало жінок почуватися красивими і вільними, поєднуючи традиційну майстерність з технологіями", — додає Руперт.

Альбер Ельбаз

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.