До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про майбутнє весілля Джейсона Стетхема і Розі Гантінгтон-Вайтлі

У серпні цього року стало відомо, що британська модель Розі Гантінгтон-Вайтлі і англійський актор Джейсон Стетхем планують провести весілля в кінці 2018 року. Недавно з'явилося офіційне підтвердження, що найкрасивіша пара Голлівуду одружиться напередодні Нового року в Беверлі-Гіллс. Шанувальники чекають з нетерпінням весільні фото і вже гадають, хто ж стане дизайнером весільної сукні нареченої. Vogue.ua відкриває завісу майбутнього весілля і пропонує згадати, як розвивалися відносини Джейсона Стетхема і Розі Гантінгтон-Вайтлі.

Джейсон Стетхем і Розі Гантінгтон-Вайтлі

Стосунки пари тривають вже протягом восьми років: вони познайомилася 2010 року, а через шість років Джейсон зробив Розі пропозицію руки і серця з перснем за $ 300,000. Закохані планували одружитися через рік, але життя внесло свої корективи – у Розі і Джейсона народився син Джек Оскар і пара прийняла рішення перенести весілля поки не підросте їхній малюк.

Реклама

"Думаю час настане. Ми так довго були зосереджені на нашій роботі, а потім з'явився Джек. Звичайно, ми говоримо про це і з нетерпінням чекаємо цього моменту, але весілля не є для нас пріоритетом. Найголовніше, що ми і так щасливі разом. Думаю, правильним рішенням буде провести церемонію, коли дитина трохи підросте і зможе брати участь в церемонії", – прокоментувала події Розі.

Джейсон Стетхем, Розі Гантінгтон-Вайтлі та їх маленький син Джек Оскар

До того ж, супермодель поділилася, що для неї важливо було повернутися у колишню форму, аби мати ідеальний вигляд у своїй весільній сукні. Розі скористалася порадою австралійської супермоделі і власниці розкішної фігури Ель Макмаферсон і взяла паузу після народження сина. Це дало їй змогу привести свій розум і тіло в порядок, і зараз Розі готова до настільки важливої події.

Джейсон Стетхем і Розі Гантінгтон-Вайтлі

Хто ж стане дизайнером весільної сукні Розі Гантінгтон-Вайтлі, як і раніше залишається загадкою. Фігуру супермоделі прикрашали багато розкішних вбрань іменитих брендів, в їх числі: Givenchy, Oscar de la Renta, Versace, Ralph Lauren, Ralph & Russo Couture, Balmain, Burberry і Gucci. Кожен з цих брендів може претендувати на можливість створення весільної сукні для Розі, але все-таки першість належить Клер Вейт Келлер – британці та креативному директору Givenchy, яка створила весільну сукню для герцогині Сассекської. Зовсім недавно Розі поділилася у своєму Instagram знімком зі своєю співвітчизницею Клер, завдяки чому і з'явилися такі здогади.

Розі Гантінгтон-Вайтлі і Клер Вейт Келлер

Список гостей поки що невідомий, але швидше за все почесним гостем буде Джордж Нортвуд – давній друг і перукар Гантінгтон-Вайтлі, якому, швидше за все, наречена і довірить свій весільний б'юті-образ.

"Він стриг моє волосся з 16 років, і це так мило, тому що я знаю його по відчуттях всього мого життя. Ми зустрілися, коли він тільки шукав людей, щоб почати працювати, а я в той час не могла дозволити собі стрижку в дорогому салоні. Так все і почалося! Було дивовижно спостерігати, як він процвітає як бізнесмен, як талант, для мене це дійсно особлива дружба. У нас стільки кумедних спогадів. Найкращий друг дівчини завжди її перукар, вірно? " – поділилася Розі в одному з інтерв'ю.

Джейсон Стетхем і Розі Гантінгтон-Вайтлі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.